Цей рецепт - справжня знахідка для тих господарок, яким не вистачає часу на готування складніших десертів.

Готується він максимально просто, а в основі – печиво, сметана та банани, що робить смак ніжним, а аромат неймовірним.

Кулінари радять вибирати для приготування торта не перестиглі, але досить стиглі банани для цього рецепту. Сметана підійде краще домашня або та, де є найвищий відсоток жирності. Продукти розраховані на десерти з шести порцій, за потребою можна зробити більше.

Інгредієнти для торта, фото 1000.menu
Інгредієнти для торта, фото 1000.menu

Інгредієнти:

  • Печиво бісквітне 340 г
  • Банани 3 шт.
  • Сметана 400 гр
  • Цукор 100 г
  • Желатин 25 років
  • Вода 125 гр

Як приготувати торт, покроковий рецепт:

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Гроші змусять повернути державі: українців попередили Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще
  1. Розламайте печиво на маленькі шматочки. Банани наріжте шматочками приблизно однакового розміру зі шматочками печива. Змішайте їх із печивом у мисці.
  2. У миску зі сметаною додайте цукор, збийте міксером протягом декількох хвилин до розчинення. Залийте желатин у мисці гарячою водою та розмішайте до повного розчинення.
  3. Тонким цівком влийте в сметанну суміш гарячий желатин, не перестаючи збивати. Перекладіть печиво та банани у форму для запікання, вистелену харчовою плівкою. Залийте сметаною із желатином, добре перемішайте ложкою. Поставте в холодильник щонайменше годину.

Сметанний торт з бананами, фото shuba
Сметанний торт з бананами, фото shuba

Нагадаємо про рецепт "часникової" окрошки для любителів пікантних ноток: вистачить одного пакета кефіру.

Раніше ми повідомляли, що на аромат вдадуться усі сусіди: приготуйте легендарний козацький куліш за старовинним рецептом.

Також не зайвою буде знахідка для тих, хто худне і постує: котлети з буряків, які їдять лише по 5 штук.