Цей рецепт - справжня знахідка для тих господарок, яким не вистачає часу на готування складніших десертів.

Готується він максимально просто, а в основі – печиво, сметана та банани, що робить смак ніжним, а аромат неймовірним.

Кулінари радять вибирати для приготування торта не перестиглі, але досить стиглі банани для цього рецепту. Сметана підійде краще домашня або та, де є найвищий відсоток жирності. Продукти розраховані на десерти з шести порцій, за потребою можна зробити більше.

Інгредієнти для торта, фото 1000.menu
Інгредієнти для торта, фото 1000.menu

Інгредієнти:

  • Печиво бісквітне 340 г
  • Банани 3 шт.
  • Сметана 400 гр
  • Цукор 100 г
  • Желатин 25 років
  • Вода 125 гр

Як приготувати торт, покроковий рецепт:

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще
  1. Розламайте печиво на маленькі шматочки. Банани наріжте шматочками приблизно однакового розміру зі шматочками печива. Змішайте їх із печивом у мисці.
  2. У миску зі сметаною додайте цукор, збийте міксером протягом декількох хвилин до розчинення. Залийте желатин у мисці гарячою водою та розмішайте до повного розчинення.
  3. Тонким цівком влийте в сметанну суміш гарячий желатин, не перестаючи збивати. Перекладіть печиво та банани у форму для запікання, вистелену харчовою плівкою. Залийте сметаною із желатином, добре перемішайте ложкою. Поставте в холодильник щонайменше годину.

Сметанний торт з бананами, фото shuba
Сметанний торт з бананами, фото shuba

Нагадаємо про рецепт "часникової" окрошки для любителів пікантних ноток: вистачить одного пакета кефіру.

Раніше ми повідомляли, що на аромат вдадуться усі сусіди: приготуйте легендарний козацький куліш за старовинним рецептом.

Також не зайвою буде знахідка для тих, хто худне і постує: котлети з буряків, які їдять лише по 5 штук.