Здебільшого супи готуються із запасом і дуже рідко перші страви варять на один раз. Однак, часто не в правильний момент закладена зелень може звести нанівець всі зусилля.

Саме через цю помилку супи просто дуже швидко скисають. Зазвичай за технологією перші страви варять так. Заготовляють інгредієнти, чекають, коли вони дійдуть готовності. Потім, за кілька хвилин до завершення приготування, закидається зелень.

Зелений борщ, фото: кадр з відео
Зелений борщ, фото: кадр з відео

Після цього вимикають вогонь, а каструлю накривають кришкою. Найчастіше саме так і готують супи і нерідко зауважують, що вони скисають завчасно. То в чому ж помилка та як її виправити?

Як і коли правильно класти зелень у перші страви

Отже, щоб суп не скис раніше прислухайтеся до наступних порад. Запам'ятайте, що перша страва після додавання зелені повинна закипіти. Ця дія допоможе новому інгредієнту не лише пройти теплову обробку, а й краще розкрити свій смак та аромат.

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Показати ще

Тому насамперед зверніть увагу на цей простий нюанс, який потрібно знати кожному. Завдяки цій пораді супи, що містять, наприклад, петрушку та кріп не скиснуть вже на другий день. Слід зазначити, що в деяких випадках, якщо не зробити правильно, не врятує навіть холодильник.

Суп, фото з відкритих джерел
Суп, фото з відкритих джерел

Нагадаємо, що вийде не гірше ніж у ресторанах Буковеля: рецепт гуцульського баноша зі шкварками та грибами .

Раніше ми повідомляли, що краще її є, ніж вішати на вуха: рецепт домашньої локшини- рамена з куркою та грибами.

Також не зайвим буде дуже смачне та повітряне картопляне пюре без молока: чим замінити, якщо ліньки бігти до магазину.