Цього разу ми пропонуємо нашим читачам приготувати найсмачнішу закуску, яка потребує лише 5 хвилин смаження. Якщо ви не любите складні рецепти, на які йде багато часу, то цей рецепт смажених грибів вам підійде. Можна навіть помітити, що чим простіше рецепт – тим смачніше.

Соковиті, ароматні, смачні смажені гриби можна готувати дуже часто. І просто на вечерю, і на святковий стіл, і на закуску, якщо раптом зненацька прийшли гості.

Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.

Смажені печериці, скріншот: YouTube
Смажені печериці, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів:

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

- Печериці;
- Сіль;
- Борошно;
- Олія соняшникова (для смаження).

Спосіб приготування

Швидшого рецепту приготування печериць поки що нам не траплялося. Смак настільки насичений та різноманітний! З часником нагадує курочку гриль, з кропчиком - смажені пиріжки, із зеленим цибулькою - чіпси.

І ніхто одразу не може вгадати, як вони готуються. Спробуйте один раз - і ви точно скажете: "Хочу ще!".

Смажені печериці, скріншот: YouTube
Смажені печериці, скріншот: YouTube

Смажені печериці, скріншот: YouTube
Смажені печериці, скріншот: YouTube

Все дуже просто! Печериці ріжемо, солимо. Обвалюємо нарізані печериці в борошні і смажимо їх на олії. Подаємо смажені гриби зі сметанним соусом. Печериці "Хочу ще!" - це дуже смачно!

Нагадаємо, як зробити бутерброд так, щоб ви більше ніколи не робили по-іншому: ідеальний рецепт.

Раніше повідомлялося, такого ви ще не пробували: рецепт ідеального закусочного торта - ніякого тіста не знадобиться.

Також, найсмачніша скумбрія на новорічний стіл: можна їсти вже за годину.