Наш дорогий читачу, ти чудово знаєш, що коли у полі нашої уваги трапляється крутий рецепт, то ми обов'язково їм поділимося. Цього разу пропонуємо тобі приготувати нову страву на обід – пісний рибний червоний борщ.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКажуть, що це дуже смачна страва. Навіть незважаючи на те, що воно пісне, водночас воно ще й дуже ситне за рахунок квасолі.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться у соціальних мережах цікавими способами приготування різних страв.
Що нам потрібно із продуктів
• Кілька в томатному соусі – 1 баночка.
• Квасоля – 1 склянка.
• Картопля - 400 гр
• Морква – 2 шт.
• Цибуля - 2 шт.
• Буряк (маленьких) – 2 шт.
• Капуста - 300 гр
• Рослинна олія - 4 стол.
• Сіль (за смаком) – 1 гр
• Лавровий лист – 2 шт.
• Часник – 2 зубчики.
Спосіб приготування
Продукти, які нам знадобляться для приготування борщу з кількою в томаті та квасолею.
Квасолю промити і замочити у холодній воді на 6-12 годин. Потім воду злити, покласти в каструлю залити 3 літрами води і варити 1 годину.
Через 1 годину нашаткувати капусту і покласти в каструлю там вариться квасоля. Картоплю почистити, нарізати кубиками і покласти в борщ.
Морквину натерти на тертці, цибулю порізати, скласти все в сковороду і гасити на невеликому вогні 10 хв. Додати до борщу. Солимо, додаємо лавровий лист та інші спеції до смаку.
За 10-15 хвилин до закінчення готовності додаємо кільку в томаті. Буряки тремо на великій тертці, туші на невеликому вогні під кришкою до м'якості.
Коли картопля і квасоля у борщі будуть готові, знімаємо борщ з вогню і кладемо в нього тушкований буряк. Щоб зберігся гарний колір борщу, потрібно, щоб він після додавання буряків не кипів.
Нагадаємо, овочеве рагу з рисом, куркою та солоним огірком: як приготувати незвичайну осінню страву.
Раніше повідомлялося, у вас ніколи не вийде тісто, якщо ви робитимете це: помилки, які допускають багато хто при випіканні.
Також, майже задарма - неймовірно смачно: рецепт ніжних грінок із цукром.