Наш дорогий читачу, ти чудово знаєш, що коли у полі нашої уваги трапляється крутий рецепт, то ми обов'язково їм поділимося. Цього разу пропонуємо тобі приготувати нову страву на обід – пісний рибний червоний борщ.

Кажуть, що це дуже смачна страва. Навіть незважаючи на те, що воно пісне, водночас воно ще й дуже ситне за рахунок квасолі.

Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться у соціальних мережах цікавими способами приготування різних страв.

Пісний борщ із кількою, скріншот: YouTube
Пісний борщ із кількою, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів

• Кілька в томатному соусі – 1 баночка.

Популярні новини зараз
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію "Допекли за 4 години": українці, які оплатили послуги "Київстар", залишаються без зв'язку Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще

• Квасоля – 1 склянка.

• Картопля - 400 гр

• Морква – 2 шт.

• Цибуля - 2 шт.

• Буряк (маленьких) – 2 шт.

• Капуста - 300 гр

• Рослинна олія - ​​4 стол.

• Сіль (за смаком) – 1 гр

• Лавровий лист – 2 шт.

• Часник – 2 зубчики.

Пісний борщ із кількою, скріншот: YouTube
Пісний борщ із кількою, скріншот: YouTube

Спосіб приготування

Продукти, які нам знадобляться для приготування борщу з кількою в томаті та квасолею.

Квасолю промити і замочити у холодній воді на 6-12 годин. Потім воду злити, покласти в каструлю залити 3 літрами води і варити 1 годину.

Через 1 годину нашаткувати капусту і покласти в каструлю там вариться квасоля. Картоплю почистити, нарізати кубиками і покласти в борщ.

Морквину натерти на тертці, цибулю порізати, скласти все в сковороду і гасити на невеликому вогні 10 хв. Додати до борщу. Солимо, додаємо лавровий лист та інші спеції до смаку.

За 10-15 хвилин до закінчення готовності додаємо кільку в томаті. Буряки тремо на великій тертці, туші на невеликому вогні під кришкою до м'якості.

Пісний борщ із кількою, скріншот: YouTube
Пісний борщ із кількою, скріншот: YouTube

Коли картопля і квасоля у борщі будуть готові, знімаємо борщ з вогню і кладемо в нього тушкований буряк. Щоб зберігся гарний колір борщу, потрібно, щоб він після додавання буряків не кипів.

Нагадаємо, овочеве рагу з рисом, куркою та солоним огірком: як приготувати незвичайну осінню страву.

Раніше повідомлялося, у вас ніколи не вийде тісто, якщо ви робитимете це: помилки, які допускають багато хто при випіканні.

Також, майже задарма - неймовірно смачно: рецепт ніжних грінок із цукром.