Відомий український кулінар вирішив розповісти, як правильно готувати пісний борщ із кількою. Влаштуйте свято живота з неоднозначною стравою від жителів Решетилівки.

Новий ролик з рецептом він опублікував на своєму YouTube -каналі, де регулярно з'являється різний контент у рецептах. Настав час приготувати і борщ, проте, не простий.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

Ставлення до цього рецепту було неоднозначне, проте Костянтин Грубич запевняє, що виходить неймовірно смачно і корисно. Складові можуть налякати, проте, не варто.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити" Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Показати ще

Для цієї страви вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 3 літри води;
  • 2 цибулини – одна в каструлю, одна на засмажку;
  • 1 морквина;
  • 4 картоплини;
  • 0,5 дрібної головки капусти;
  • 5-6 помідорів;
  • 2 столові ложки олії;
  • По щіпці солі та меленого перцю;
  • 1 ст. ложка цукру;
  • 2 лаврові листи;
  • Підлога банки консервованої квасолі або 2/3 склянки свіжої;
  • 1-2 баночки консерви "Кілька в томаті".

Секрет такого борщу в тому, що йому потрібно дати час настоятися, і гарячим його краще не їсти.

Спочатку потрібно зробити сам бульйон з цибулею, після чого додаєте дрібно нарізану картоплю і моркву. Не забувайте про сіль і перце.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

На сковорідці робимо засмажку із цибулі, моркви, натертих помідорів. Під кінець додаємо перець як у каструлю, так і на саму сковороду.

Кільку потрібно додавати в останню хвилину, як і квасоля. Якщо борщ постоїть кілька днів, то він буде ще смачнішим.

Нагадаємо про незвичайний спосіб заготівлі зеленої цибулі на зиму: рецепт, у якому немає нічого зайвого.

Раніше ми повідомляли, чому після цього солоного сала у розсолі ви не захочете жодного іншого: рецепт на мільйон.