Відомий український кулінар вирішив розповісти, як правильно готувати пісний борщ із кількою. Влаштуйте свято живота з неоднозначною стравою від жителів Решетилівки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНовий ролик з рецептом він опублікував на своєму YouTube -каналі, де регулярно з'являється різний контент у рецептах. Настав час приготувати і борщ, проте, не простий.
Ставлення до цього рецепту було неоднозначне, проте Костянтин Грубич запевняє, що виходить неймовірно смачно і корисно. Складові можуть налякати, проте, не варто.
Для цієї страви вам знадобляться такі інгредієнти:
- 3 літри води;
- 2 цибулини – одна в каструлю, одна на засмажку;
- 1 морквина;
- 4 картоплини;
- 0,5 дрібної головки капусти;
- 5-6 помідорів;
- 2 столові ложки олії;
- По щіпці солі та меленого перцю;
- 1 ст. ложка цукру;
- 2 лаврові листи;
- Підлога банки консервованої квасолі або 2/3 склянки свіжої;
- 1-2 баночки консерви "Кілька в томаті".
Секрет такого борщу в тому, що йому потрібно дати час настоятися, і гарячим його краще не їсти.
Спочатку потрібно зробити сам бульйон з цибулею, після чого додаєте дрібно нарізану картоплю і моркву. Не забувайте про сіль і перце.
На сковорідці робимо засмажку із цибулі, моркви, натертих помідорів. Під кінець додаємо перець як у каструлю, так і на саму сковороду.
Кільку потрібно додавати в останню хвилину, як і квасоля. Якщо борщ постоїть кілька днів, то він буде ще смачнішим.
Нагадаємо про незвичайний спосіб заготівлі зеленої цибулі на зиму: рецепт, у якому немає нічого зайвого.
Раніше ми повідомляли, чому після цього солоного сала у розсолі ви не захочете жодного іншого: рецепт на мільйон.