Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які не знають чим зайнятися на своїй кухні у ці спекотні літні дні, є дуже цікава інформація. Цього разу ми пропонуємо розібратися, як можна приготувати смачне варення, щоб можна було цим десертом сміливо похвалитися на дачі або просто коли додому прийдуть гості.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЄ чудовий рецепт "царського варення" з аґрусу з вишневим листом. А ось цього разу готуватимемо за ідентичною технологією, тільки разом агрусу візьмемо ревінь. Просто повірте - це того варте!
Про цей рецепт розповів один з українських фудблогерів, який теж хоче пригостити сусідів на своїй дачі, та показати, яким буває смачне варення.
Що нам потрібно із продуктів:
- рабарбер (ревінь звичайний) - 2 кг;
- цукор – 1.5 кг;
- сироп 1 склянка – залежить від кількості рабарбера.
Спосіб приготування
Рабарбер - він же ревінь - очистити і нарізати шматочками. Скласти в ємності шар рабербера, покрити шаром вимитих вишневих листків, знову рабарбер і так три шари. Залити окропом до покриття рабарберу. Дозволити постояти години 3.
Акуратно злити воду, але не виливати! Видалити листя. Взяти приблизно склянку злитої рідини і зварити в ній потрібну кількість цукру. Занурити рабарбер. Зварити варення з ревеню до прозорості.
Якщо взяти спеціальний цукор, що желює для варення, то варення буде густим. Для просочення тортів, до сиру варення з ревеню – клас!
Нагадаємо, холодний огірковий суп за 15 хвилин: рецепт на кожен спекотний день.
Раніше повідомлялося, дуже смачні помідори з грибами та сиром: рецепт, який хочуть знати все.
Також такого сала ви ще не їли: ідеальний рецепт запеченого делікатесу від зірки "МастерШеф" Ярославського.