Що може бути краще, ніж побалувати себе смачною та хрумкою смаженою картоплею? Ділимося з вами одним із найкращих рецептів смаженої картоплі з пармезаном, яку легко приготує навіть недосвідчений кулінар.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУсього півгодини в духовці та ароматний гарнір можна подавати до столу.
Про цей рецепт пише портал SantePlusMag.
Що нам потрібно із продуктів:
- 0,5 кг – картоплі;
- 1 кубик - курячого бульйону;
- 1 ст. л - оливкової олії;
- 1 ч. л. - олії; 3 – зубчика часнику (натерти або дрібно нарізати);
- 1 ч. л. - прованських трав;
– по 1 ч. л. - чебрецю та розмарину на ваш смак;
- сіль і перець;
- тертий пармезан;
- панірувальні сухарі;
- чайна ложка харчової соди.
Спосіб приготування:
Картопля наріжте шматками. Покладіть їх у каструлю з водою, потім додайте чайну ложку солі та ще одну харчову соду. Варіть доти, поки картопля не буде легко протикатися гострим ножем.
Тим часом на розігріту сковороду покладіть вершкове масло|мастило|, додайте|добавляйте| кубик курячого бульйону, сіль|соль| і перець, а також прованські трави за смаком. Не забудьте також часник та краплю оливкової олії. Перекладіть картоплю в сковороду і потримайте її в суміші приправ та олії 2 хвилини, щоб аромати перемішалися.
Зазначимо, що готувати треба на повільному вогні, щоби не зламати картоплю. Покладіть пергаментний папір на форму для запікання, посипте зверху панірувальними сухарями та тертим пармезаном, покладіть картоплю і ще раз покрийте її панірувальними сухарями та пармезаном. Поставте картопля в розігріту до 200 ° С духовку і випікайте півгодини.
Нагадаємо, найкращий вибір для затишного вечора: Картопляна запіканка із соковитими грибами.
Раніше повідомлялося, спробуйте Чарівний Майданчик Рушта: Польський десерт, який підкорює серця.
Також, так щучі котлетки ви ще точно не готували: по-новому, з крем-сиром і від шеф-кухаря.