Легкі салати є чудовим варіантом для смачної страви, яку можна готувати як на кожен день, так і на святковий стіл.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля створення таких салатів краще використовувати сезонні овочі, оскільки вони найбільш корисні та смачні. Крім того, для заправок краще використовувати ароматні олії та йогурти, а не майонез.
Інгредієнти для цього салату:
- листя салату (1 пучок),
- болгарський перець (1 шт.),
- копчене куряче філе (250 г),
- варені яйця (3 шт.),
- огірки (1 шт.),
- майонез (або сметана/йогурт із гірчицею) (2-3 ст. л.).
Спосіб приготування:
- Помийте та поріжте листя салату.
- Поріжте огірки та болгарський перець на брусочки.
- Наріжте варені яйця довільним чином.
- Також поріжте копчене куряче філе на бруски. Перекладіть всі інгредієнти в миску, заправте йогуртом або майонезом, посоліть, додайте спеції та перемішайте.
Нагадаємо, що зробити тушонку - як на пошту сходити: рецепт, який стане у нагоді всім.
Раніше ми повідомляли, що в Олів'є, і на бутердроди: рецепт домашньої ковбаси з курки, яку не відрізнити від Лікарської.
Також раніше стало відомо про найсмачнішу аджику з волоських горіхів: "Гамарджоба генацвалі" скажуть все, рецепт.