Легкі салати є чудовим варіантом для смачної страви, яку можна готувати як на кожен день, так і на святковий стіл.

Для створення таких салатів краще використовувати сезонні овочі, оскільки вони найбільш корисні та смачні. Крім того, для заправок краще використовувати ароматні олії та йогурти, а не майонез.

Салат "Олів'є", фото: Знай.ua
Салат "Олів'є", фото: Знай.ua

Інгредієнти для цього салату:

  • листя салату (1 пучок),
  • болгарський перець (1 шт.),
  • копчене куряче філе (250 г),
  • варені яйця (3 шт.),
  • огірки (1 шт.),
  • майонез (або сметана/йогурт із гірчицею) (2-3 ст. л.).

Спосіб приготування:

  1. Помийте та поріжте листя салату.
  2. Поріжте огірки та болгарський перець на брусочки.
  3. Наріжте варені яйця довільним чином.
  4. Також поріжте копчене куряче філе на бруски. Перекладіть всі інгредієнти в миску, заправте йогуртом або майонезом, посоліть, додайте спеції та перемішайте.

Заправка салату, фото marieclaire
Заправка салату, фото marieclaire

Нагадаємо, що зробити тушонку - як на пошту сходити: рецепт, який стане у нагоді всім.

Популярні новини зараз
"Диявольська комета підлітає": відомий астролог визначив, що чекає на Україну влітку на всіх фронтах Вони точно залишаться без броні: хтось із українців гарантовано потрапляє під мобілізацію з 18 травня Платіжки за воду з новою графою: комунальники приготували "сюрприз" "Переляки закінчилися": ведичний астролог визначив, що переживе Україна влітку 2024 року
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що в Олів'є, і на бутердроди: рецепт домашньої ковбаси з курки, яку не відрізнити від Лікарської.

Також раніше стало відомо про найсмачнішу аджику з волоських горіхів: "Гамарджоба генацвалі" скажуть все, рецепт.