Відомий український телеведучий Костянтин Грубич поділився рецептом із Волині. Як зробити смачний, а головне натуральний сік березовий.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТаким чином, повідомляється, що ролик опублікований на You Tube каналі чоловіка, де за ним стежать тисячі людей.
Тисячі українців на початку весни збирають із бяроз сік, а потім закривають його у банках із різними наповнювачами. Так робить і Ольга Лозовська із родиною на Волині.
Вони всі спускають сік із беріз, і закривають із апельсинами, шипшиною, і навіть із м'ятними цукерками.
У трилітрову банку потрібно кинути п'ять столових ложок цукру і половину ложки лимонної кислоти. Потім все це просто варто залити кип'яченим березовим соком, навіть не потрібно розбавляти водою.
За сезон сім'я може закрити близько 50 таких банок.
Усередину банки можна класти те, чого душа захоче – апельсини, шипшина, м'ятні цукерки, і навіть гілочку смородини, яка також дає смак.
І далі просто закочуєте його до банків. Ольга каже, що це натуральний сік, і він набагато смачніший і корисніший, ніж магазинні.
Нагадаємо, що зробити тушонку - як на пошту сходити: рецепт, який стане у нагоді всім.
Раніше ми повідомляли, що в Олів'є, і на бутердроди: рецепт домашньої ковбаси з курки, яку не відрізнити від Лікарської.
Також раніше стало відомо про найсмачнішу аджику з волоських горіхів: "Гамарджоба генацвале" скажуть всі, рецепт.