Приготувати гороховий суп за класичним рецептом дуже просто. Для цього потрібно правильно вибрати м'ясо та підготувати заздалегідь горох.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяМ'ясо використовуємо будь-яке, навіть копчене, головне - на кістки, щоб вийшов наваристий бульйон. А тепер давайте ознайомимося з рецептом супу, який легко готувати і який не нашкодить фігурі.
Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порцій: 4
Інгредієнти :
- 2 картоплі
- 1 морква
- 1 цибулина
- ½ ч. л. куркуми
- 1,5 склянки подрібненого гороху
- 300 г курки
- сіль та перець за смаком
- лавровий лист за смаком
Приготування:
- Спочатку горох промиваємо і замочуємо в холодній воді на 1 годину.
- Після цього вимиваємо філе, кладемо в каструлю разом із горохом, заливаємо водою і ставимо варитися. Коли вода закипить, знімаємо піну. Варимо приблизно 50-60 хвилин.
- Цибулю та моркву очищаємо, цибулю ріжемо, моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо на олії, додаємо сіль, перець і куркуму.
- Очишуємо та нарізаємо картоплю.
- Коли горох звариться, солимо суп, додаємо картоплю. Доводимо до кипіння та варимо до готовності. Додаємо лавровий лист. Перекладаємо в суп обсмажену цибулю та моркву, ще трохи варимо і вимикаємо. Смачного!
Нагадаємо, що їжа від богів похмілля: готуємо халат на айрані, з ковбасою, огірками та редискою.
Раніше ми повідомляли про сирний соус, краще ніж у Макдональдсі: цей рецепт ви захочете використати для всього.
Також стало відомо, що намажте на хліб та отримайте справжню насолоду: рецепт зеленого соусу з часником.