Смачна кава з моркви? Хіба так буває? "Якась нісенітниця" - скажете ви і будете не праві. При правильному приготуванні морквяна кава виходить із насиченим, дуже приємним м'яким смаком та не менш приємним ароматом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТак як у натуральній моркві міститься цукор, напій виходить солодким сам собою. Втім, якщо ви покладете в каву з моркви півложки меду, смак і аромат будуть чудові!
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів:
- морква – 0.5 шт.;
- цукор – 60г;
- вода – 1л.
Спосіб приготування
Моркву вимити, очистити, натерти на тертці. Моркву викласти на сухий лист, відправити в розігріту духовку і висушити при температурі 90 °C.
Смажити висушену моркву на сухій сковороді до коричневого відтінку. Викласти морквяну каву в киплячу воду, проварити 5-10 хвилин.
Процідити каву, розлити чашками, додати цукор. За бажанням – молоко, вершки, мед. Смачного! Це той напій, який варто спробувати приготувати вдома, щоб потім ділитися з друзями і навіть можна пригостити сусідів.
Нагадаємо, їжа від богів похмілля: готуємо окрошку на айрані, з ковбасою, огірками та редискою.
Раніше повідомлялося, чи наварили борщу на всю родину? Як дізнатися, через скільки він зіпсується в холодильнику.
Також, сирний соус, краще ніж у Макдональдсі: цей рецепт ви захочете використати для всього.