Запечені яблука не тільки дуже смачні, а й корисні. Їх можна їсти і дорослим, і дітям. Ці ласощі часто входять у дієтичне та лікувальне меню, у тому числі при панкреатиті та навіть діабеті.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПри цьому із фруктом дуже легко працювати, а на готування піде мінімум часу. Яблука запікають з різними начинками та спеціями, найпопулярніші – солодкий сир або просто цукор із корицею. Але лише деякі куштували цей десерт із сухофруктами та горіхами, хоча це один із найкращих рецептів. Готування не забере багато часу та сил, а яблуками можна нагодувати всю родину чи гостей.
Інгредієнти:
- Яблука (краще вибрати солодкі) – 4 штуки
- Лимонний сік – 1 год.
- Родзинки – 1 жменя
- Горіхи – 1 жменя
- Сухофрукти – 80 г
- Мед – 2 ст.л.
- Палички кориці та бадьян для прикрашання
Як приготувати:
Добре помийте яблука, зріжте верхівку і ретельно видаліть середину, щоб не залишилося кісточок. Далі збризкайте всередині лимонним соком.
Змішайте в будь-якій ємності родзинки, сухофрукти, рубані горіхи та мед. Викладіть начинку у яблука, а зверху накрийте верхівками.
Запікайте близько 25-30 хвилин у духовці при 180 градусах, готовність можна визначити зубочисткою і рум'яною скоринкою. Для прикраси яблук ідеально підходять палички кориці та зірочки бадьяна.
Нагадаємо, що не потрібно викидати шалені гроші: смачний молочний коктейль із печивом у домашніх умовах.
Раніше ми повідомляли, що ваші стегна ще ніколи не були такими соковитими: рецепт курки для особливих настроїв.
Також стало відомо, що коли м'ясні страви "на паузі", просто приготуй ці капустяні котлети: пищатимеш від насолоди.