Дуже важливо зранку снідати, адже саме цей прийом їжі задає настрій на весь день. На вихідні, коли в нас трохи більше часу на приготування, можна спробувати цікавий рецепт.

Пропонуємо вам приготувати шакшуку, яку подають у ресторанах та кафе, але вдома її приготувати буде значно вигідніше.

Шакшука. Фото: Instagram
Шакшука. Фото: Instagram

Ця страва готується із яєць, посмажених в соусі з помідорів, солодкого перцю та цибулі. За бажанням можна додати трохи гостроти перчиком чілі.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

• Яйця 4 шт
• Помідори 4-5 шт
• Солодкий перець 2 шт
• Фелата
• Вершкове масло
• Петрушка
• Сіль, перець

Спосіб приготування:

Нарізаємо кубиками помідори і перець.

Шакшука. Фото: Instagram
Шакшука. Фото: Instagram

Спочатку трохи смажимо перець на великій кількості вершкового масла, потім додаємо помідори.

Коли сік томатів випарується, вбиваємо яйця. Солимо, перчимо і накриваємо кришкою.

Шакшука. Фото: Instagram
Шакшука. Фото: Instagram

Як приготуються яйця, додаємо крихти фелати по принципу: чим більше, тим смачніше! І посипаємо дрібно порізаною петрушкою.

Смакуємо!

Нагадаємо, що поки що чайник закипить - торт буде готовий: рецепт десерту з печива без випічки.

Раніше ми повідомляли про сніданок від Феріта та Сейран Корхан: рецепт популярного асаї боулу із серіалу "Зимородок".

Також, легендарний рецепт капусти "Пелюстка": така пікантна, аж дух захоплює