У господарок йде чимало часу, щоб приготувати смачні десерти, особливо випічку. Але є більш прості та бюджетні варіанти, які теж багатьом сподобаються, а головне – заощадять дорогоцінний ресурс.

У цьому торті найпростіші інгредієнти, але у поєднанні один з одним вони дарують неймовірний смак. Найважливіше, що духовка не знадобиться, а з процесами справиться кожен, навіть недосвідчений кулінар.

Торт з печива, кадр з відео
Торт з печива, кадр з відео

Інгредієнти:

  • печиво – 18 шт.;
  • грецький йогурт або сметана – 200 г;
  • яйця – 2 шт;
  • цукор – 220 г;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • кукурудзяний крохмаль – 50 г;
  • вершкове масло - 70 г;
  • цукрова пудра для прикраси.

Як приготувати:

1.Вбийте яйця в сотейник, додайте цукор, щіпку ваніліну або ванільний цукор, йогурт та крохмаль. Поставте суміш на вогонь, перемішайте до густої маси. Постійно помішуйте суміш, щоб запобігти утворенню грудочок. Потім додайте вершкове масло, перемішайте і зніміть з плити.

2. Викладайте у форму шар печива, зверху вилийте йогуртову суміш і прикрийте другим шаром печива.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

3. Можна зробити два шари печива – вийде ще смачніше. Присипте торт цукровою пудрою та поставте в холодильник. Коли він застигне, можна розрізати і пробувати.

Торт з печива, кадр з відео
Торт з печива, кадр з відео

Нагадаємо, що рибні котлетки більше ніколи не розпадуться: прості секрети, про які мало хто знає.

Раніше стало відомо, що вдвічі швидше посмажте картоплю: неявні секрети приготування холостяцької страви.

Також стало відомо, що залишилася гречка чи картопля? Приготуйте цей пиріг і забудете про звичний гарнір.