Сирники - одна з найулюбленіших страв на сніданок. Традиційно їх готують з кисломолочного сиру та додаванням манки чи борошна. Але існують і більш цікаві варіації страви.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОдним з таких варіантів є сирники з кокосовою стружкою. Окрім незвичайного смаку мають ще одну перевагу - готуються в духовці, а не обсмажуються на сковорідці.
Інгредієнти:
Кисломолочний сир - 500 грамів
Кокосова стружка - 40 грамів (2 ст. ложки)
Яйця - 2 шт.
Цукор - 100 грамів
Сода - 1 ч. ложка
Ванільний цукор - 1 пакетик
Борошно - 120 грамів
Сметана - 100 грамів
Як приготувати:
Спочатку змішайте кисломолочний сир, ванільний цукор, соду, яйця, і цукор. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції. Для цього можна використати звичайну ложку.
До суміші додайте борошно та ще раз добре вимішайте.Після цього в хід йде кокосова стружка. Повторіть попередні дії: висипте до всіх об'єднаних інгредієнтів та перемішайте.
Заключним етапом приготування сирникової маси стане додавання сметани. Після того, як вона потрапить до суміші, тісто стане густим, але однорідним.
Для формування сирників можна використати кондитерський мішок або ложку. На форму для випікання викладіть сформовані сирники.
Випікайте страву протягом 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. До сирників можна додати мед, шоколад, сметану або горіхи.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, забутий рецепт, солодощів з дитинства:суддя "МастерШеф"Володимир Ярославський поділився рецептом вергунів на горілці
Раніше портал Знай інформував, як великий дерун: рецепт картопляного рулету із курочкою та сиром від Ектора Хіменеса-Браво
Також наш портал повідомляв, не гірше ніж домашній "Наполеон": як приготувати повітряні слойки на кефірі