Варіацій приготування сирного супу є безліч, але всі вони надзвичайно смачні. Однією з альтернатив вважається сирний суп з копченостями.

Ситний смачний суп з мисливськими ковбасками готується надзвичайно просто та швидко. А ковбаски додадуть вишуканого аромату.

Суп з мисливськими ковбасками та плавленим сиром. Фото: скрін відео
Суп з мисливськими ковбасками та плавленим сиром. Фото: скрін відео

Інгредієнти:

  • Сирок плавлений – 2 штуки;
  • Ковбаски копчені (мисливські) – 150 грамів;
  • Картопля – 3 штуки;
  • Морква – 1 штука;
  • Цибуля – 2 штуки;
  • Часник – 3 зубчики;
  • Олія соняшникова – для смаження;
  • Сіль – за смаком;
  • Сухарики — для подачі.

Суп з мисливськими ковбасками та плавленим сиром. Фото: скрін відео
Суп з мисливськими ковбасками та плавленим сиром. Фото: скрін відео

Популярні новини зараз
Доставка газу входить в 7,96 гривні? В "Нафтогазі" пояснили деталь, за яку платять українці Не розплатитися до кінця життя: українцям загрожує не лише борг, а й відсотки за комуналку Числа у платіжках точно здивують: тариф вирішили підвищити одразу на 90% Ось це сильний тиждень: чотири знаки Зодіаку, з якими лютий попрощається щастям і успіхом
Показати ще

Моркву та цибулю почистити та нарізати соломкою. В казані, або пательні обсмажити обчищений і порізаний часник декілька секунд, та всипати туди цибулю з морквою. Овочі смажити варто до прозорості – вони не повинні бути готові, але і не зовсім сирі. Туди ж додати картоплю та смажити приблизно 10 хвилин.

Суп з мисливськими ковбасками та плавленим сиром. Фото: скрін відео
Суп з мисливськими ковбасками та плавленим сиром. Фото: скрін відео

Така техніка потрібна для більшого аромату супу. Посолити за смаком та додати улюблені спеції. Після обсмаження картоплі туди додати ковбаски, щоб вони трохи підрум’янились. В сам казан до овочів варто залити воду і варити до готовності картоплі. Це займе приблизно хвилин 15-20.

Суп з мисливськими ковбасками та плавленим сиром. Фото: скрін відео
Суп з мисливськими ковбасками та плавленим сиром. Фото: скрін відео

Після того, як картопля приготувалась, у суп тремо на великій тертці плавлений сирок. Все це також потрібно довести до кипіння та присипати зеленню. Перед подачею присипати сухариками і можна їсти.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, як великий дерун: рецепт картопляного рулету із курочкою та сиром від Ектора Хіменеса-Браво

Раніше наш портал інформував, забутий рецепт, солодощів з дитинства:суддя "МастерШеф"Володимир Ярославський поділився рецептом вергунів на горілці

Також портал Знай повідомляв, перемазали варенням і вийшов торт: як правильно та швидко приготувати бісквіт, який завжди піднімається