Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які не знають, чим себе зайняти на кухні в ці зимові дні та вечори, є дуже цікавий рецепт. На цей раз ти дізнаєшся, що таке по-справжньому смачний компот. Якщо говорити простими словами, то ми готуватимемо узвар із прянощами. Погодься, що це так незвичайно.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів:
- суміш сухофруктів (яблука, вишня, терен, шипшина та ін.) - 1 склянка;
- Імбир (корінь) – 2 см;
- бадьян (зірочки) - 1-2 шт.;
- гвоздика – 2-3 шт.;
- запашний перець - 2-3 шт.;
- мед - 2-3 ст. ложки.
Спосіб приготування
Сухофрукти промити та залити водою (1-1,5 л). Довести до кипіння, варити 30-40 хвилин|мінути|. Потім дати узвару із сухофруктів настоятися 2-3 години. Корінь імбиру очистити та нарізати.
Імбир, бадьян, гвоздику та запашний перець залити 100 мл води. Довести до кипіння та кип'ятити 10 хвилин. Потім процідити. Розчинити в запашній воді мед.
Процідити узвар, влити солодкий запашний настій. Перемішати та охолодити. Узвар із сухофруктів із прянощами готовий. Смачного!
Нагадаємо, 15 хвилин і піца без духовки готова: як порадувати себе італійським шедевром на сковороді.
Раніше повідомлялося, що перемазали варенням і вийшов торт: як правильно і швидко приготувати бісквіт, який завжди піднімається.
Також, стала картопля - не біда: що можна приготувати, щоб не викидати коренеплід.