Ласуємо смачним домашнім печивом "Орео"! Ці солодощі готуються швидко, а їдять ще швидше. Вони обов'язково сподобаються і дорослим, і дітям.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗавдяки цьому рецепту воно виходить дуже смачним та ароматним. Воно стане чудовим доповненням до кави чи чаю. Рецепт простий, а всі потрібні інгредієнти, напевно, є на вашій кухні.
Отже, для приготування нам знадобляться інгредієнти окремо для тіста та крему. Для тесту потрібно 120 г пшеничного борошна, 60 г цукрової пудри, 80 г м'якого вершкового масла, 30 г какао-порошку, а також яєчний жовток, чайна ложка розпушувача і дрібка солі.
А для крему потрібні 90 г м'якого вершкового масла і стільки ж цукрової пудри, а також ванільний цукор за смаком.
Приготування:
- Змішуємо олію, цукрову пудру та сіль. Збиваємо міксером 1-2 хв до пишноти.
- Додаємо просіяне борошно з какао та розпушувачем (за бажання). Збиваємо до однорідності.
- Формуємо кульку, накриваємо плівкою та залишаємо в холодильнику на 20 хв.
- Ділимо тісто навпіл. Розкочуємо одну частину в пласт завтовшки 3 міліметри.
- Вирізаємо печиво формою чи склянкою. Викладаємо на лист, випікаємо 7-9 хв при 180°.
- Для крему збиваємо олію з цукровою пудрою та ванільним цукром.
- Викладаємо крем у кондитерський мішок та наносимо на половину печива. Складаємо та залишаємо в холодильнику до застигання крему.
Нагадаємо, домашня ковбаска з курячого філе: універсальний рецепт для будь-якого свята
Як повідомляв "Знай.ua", теплий травень зачекає: як приготувати соковитий шашлик "з димком" на сковороді
Знай.uа писав, тонкі млинці, які ніколи не рвуться: бабусин рецепт на воді та молоці