Ласуємо смачним домашнім печивом "Орео"! Ці солодощі готуються швидко, а їдять ще швидше. Вони обов'язково сподобаються і дорослим, і дітям.

Завдяки цьому рецепту воно виходить дуже смачним та ароматним. Воно стане чудовим доповненням до кави чи чаю. Рецепт простий, а всі потрібні інгредієнти, напевно, є на вашій кухні.

Отже, для приготування нам знадобляться інгредієнти окремо для тіста та крему. Для тесту потрібно 120 г пшеничного борошна, 60 г цукрової пудри, 80 г м'якого вершкового масла, 30 г какао-порошку, а також яєчний жовток, чайна ложка розпушувача і дрібка солі.

А для крему потрібні 90 г м'якого вершкового масла і стільки ж цукрової пудри, а також ванільний цукор за смаком.

Популярні новини зараз
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

Приготування:

  1. Змішуємо олію, цукрову пудру та сіль. Збиваємо міксером 1-2 хв до пишноти.
  2. Додаємо просіяне борошно з какао та розпушувачем (за бажання). Збиваємо до однорідності.
  3. Формуємо кульку, накриваємо плівкою та залишаємо в холодильнику на 20 хв.
  4. Ділимо тісто навпіл. Розкочуємо одну частину в пласт завтовшки 3 міліметри.
  5. Вирізаємо печиво формою чи склянкою. Викладаємо на лист, випікаємо 7-9 хв при 180°.
  6. Для крему збиваємо олію з цукровою пудрою та ванільним цукром.
  7. Викладаємо крем у кондитерський мішок та наносимо на половину печива. Складаємо та залишаємо в холодильнику до застигання крему.

Нагадаємо, домашня ковбаска з курячого філе: універсальний рецепт для будь-якого свята

Як повідомляв "Знай.ua", теплий травень зачекає: як приготувати соковитий шашлик "з димком" на сковороді

Знай.uа писав, тонкі млинці, які ніколи не рвуться: бабусин рецепт на воді та молоці