Для всіх наших дорогих читачів, які не знають, чим зайняти себе в ці лютневі дні та вечори на кухні, є чудовий рецепт швидких булочок. Цю здобу зручно брати із собою на роботу, у далекі поїздки чи пікнік. Ці булочки дуже сподобаються всім, хто не обмежує себе зараз у борошняному.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів:
- Сосиски – 200 г;
- Сир – 120 г;
- Борошно – 2 склянки;
- Олія вершкове – 100 г (80 г у тісто, 20 г на змащування);
- Молоко – 1 стакан;
- цукор - 1 ч. л.;
- розчин - 0,5 год. л.;
- Розпушувач для тесту – 1 ст. л.;
- Зелень петрушки – 1 пучок.
Спосіб приготування
Сосиски нарізаємо кубиком. Сир натираємо на великій тертці. Зелень дрібно нарізаємо. В окремій ємності до борошна додаємо сіль, цукор, розпушувач і перетираємо з вершковим маслом до борошняної крихти.
У масляно-борошняну крихту відправляємо всі нарізані інгредієнти та додаємо молоко. Ретельно перемішуємо. Вологими руками формуємо булочки, викладаємо на пергаментний папір, змащений олією.
Випікаємо булочки в духовці 20 хвилин|мінути| при температурі 200 градусів. Для м'якої скоринки готові булочки можна за бажанням змастити вершковим маслом. Швидкі булочки готові. Смачного!
Нагадаємо, рецепт "ледачих" чебуреків для тих, кому хочеться смачної "бяки": аж течуть по руках.
Раніше повідомлялося, припиніть це робити зараз: як правильно розморожувати продукти перед вживанням.
Також, навіть кетчуп не потрібен: правила приготування найсмачнішої смаженої картоплі у вашому житті.