Для всіх наших дорогих читачів, які не знають, чим зайняти себе в ці лютневі дні та вечори на кухні, є чудовий рецепт швидких булочок. Цю здобу зручно брати із собою на роботу, у далекі поїздки чи пікнік. Ці булочки дуже сподобаються всім, хто не обмежує себе зараз у борошняному.

Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.

Швидкі булочки, скріншот: YouTube
Швидкі булочки, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів:

- Сосиски – 200 г;

Популярні новини зараз
21 грн на день, а на місяць – майже 600 грн: "Київстар" приголомшив "грабіжницькими" умовами Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

- Сир – 120 г;

- Борошно – 2 склянки;

- Олія вершкове – 100 г (80 г у тісто, 20 г на змащування);

- Молоко – 1 стакан;

- цукор - 1 ч. л.;

- розчин - 0,5 год. л.;

- Розпушувач для тесту – 1 ст. л.;

- Зелень петрушки – 1 пучок.

Швидкі булочки, скріншот: YouTube
Швидкі булочки, скріншот: YouTube

Спосіб приготування

Сосиски нарізаємо кубиком. Сир натираємо на великій тертці. Зелень дрібно нарізаємо. В окремій ємності до борошна додаємо сіль, цукор, розпушувач і перетираємо з вершковим маслом до борошняної крихти.

Швидкі булочки, скріншот: YouTube
Швидкі булочки, скріншот: YouTube

Швидкі булочки, скріншот: YouTube
Швидкі булочки, скріншот: YouTube

У масляно-борошняну крихту відправляємо всі нарізані інгредієнти та додаємо молоко. Ретельно перемішуємо. Вологими руками формуємо булочки, викладаємо на пергаментний папір, змащений олією.

Швидкі булочки, скріншот: YouTube
Швидкі булочки, скріншот: YouTube

Випікаємо булочки в духовці 20 хвилин|мінути| при температурі 200 градусів. Для м'якої скоринки готові булочки можна за бажанням змастити вершковим маслом. Швидкі булочки готові. Смачного!

Нагадаємо, рецепт "ледачих" чебуреків для тих, кому хочеться смачної "бяки": аж течуть по руках.

Раніше повідомлялося, припиніть це робити зараз: як правильно розморожувати продукти перед вживанням.

Також, навіть кетчуп не потрібен: правила приготування найсмачнішої смаженої картоплі у вашому житті.