В радянські часи, у період дефіциту, господиням доводилося вигадувати смачні рецепти десертів для дітей. Незважаючи на те, що зараз у кав'ярні величезний вибір тортів та тістечко, дітки полюбляють смаколиками із нашого дитинства.

Якщо у вас в холодильнику завалялися відварені макарони - не дайте їм зіпсуватися і порадуйте близьких.

Приготуйте макаронник із сиром, рецептом якого поділилась фудблогерка Ольга Рябенко на своїй сторінці в Instagram.

Макаронник. Фото Instagram
Макаронник. Фото Instagram

Для приготування нам знадобиться:

Популярні новини зараз
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

* Кисломолочний сир 700 г.
* Сметана 2 ст. л.
* Яйця 5 шт.
* Цукор 6 ст. л.
* Ванільний цукор 2 ч. л.
* Родзинки 100 г.
* Макаронні вироби 300 г.
* Масло 10 г.

Спосіб приготування:

Відварюємо у каструлі макарони до готовності.

До кисломолочного сиру додаємо яйця, цукор, ванільний цукор та сметану.

Макаронник. Фото Instagram
Макаронник. Фото Instagram

Збиваємо масу до однорідної консистенції.

Додаємо відварені макарони та заздалегідь замочені у гарячій воді родзинки.

Ретельно перемішуємо масу.

Макаронник. Фото Instagram
Макаронник. Фото Instagram

Змащуємо форму для запікання вершовим масло та відправляємо туда наше тісто.

Макаронник. Фото Instagram
Макаронник. Фото Instagram

Відправляємо у заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.

Смачного!

Нагадаємо, терміновий порятунок для солодкого чаю: язички із листкового тіста із цукром за 10 хвилин.

Раніше повідомлялося, цибуля може бути дуже смачною: рецепт ароматного пирога, який замінить усі булочки.

Також, це неймовірно смачно: рецепт домашньої Фанти, яку ви захочете пити на кожне свято.