В радянські часи, у період дефіциту, господиням доводилося вигадувати смачні рецепти десертів для дітей. Незважаючи на те, що зараз у кав'ярні величезний вибір тортів та тістечко, дітки полюбляють смаколиками із нашого дитинства.

Якщо у вас в холодильнику завалялися відварені макарони - не дайте їм зіпсуватися і порадуйте близьких.

Приготуйте макаронник із сиром, рецептом якого поділилась фудблогерка Ольга Рябенко на своїй сторінці в Instagram.

Макаронник. Фото Instagram
Макаронник. Фото Instagram

Для приготування нам знадобиться:

Популярні новини зараз
Частину українців звільнили від проходження ВЛК – хто може зітхнути з полегшенням "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

* Кисломолочний сир 700 г.
* Сметана 2 ст. л.
* Яйця 5 шт.
* Цукор 6 ст. л.
* Ванільний цукор 2 ч. л.
* Родзинки 100 г.
* Макаронні вироби 300 г.
* Масло 10 г.

Спосіб приготування:

Відварюємо у каструлі макарони до готовності.

До кисломолочного сиру додаємо яйця, цукор, ванільний цукор та сметану.

Макаронник. Фото Instagram
Макаронник. Фото Instagram

Збиваємо масу до однорідної консистенції.

Додаємо відварені макарони та заздалегідь замочені у гарячій воді родзинки.

Ретельно перемішуємо масу.

Макаронник. Фото Instagram
Макаронник. Фото Instagram

Змащуємо форму для запікання вершовим масло та відправляємо туда наше тісто.

Макаронник. Фото Instagram
Макаронник. Фото Instagram

Відправляємо у заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.

Смачного!

Нагадаємо, терміновий порятунок для солодкого чаю: язички із листкового тіста із цукром за 10 хвилин.

Раніше повідомлялося, цибуля може бути дуже смачною: рецепт ароматного пирога, який замінить усі булочки.

Також, це неймовірно смачно: рецепт домашньої Фанти, яку ви захочете пити на кожне свято.