Квашена капуста багата на вітамін С і зміцнює імунітет, а це особливо важливо в зимовий період.

Для тривалого зберігання цього продукту температура повинна бути низька, але якщо умови все ж таки були порушені, їсти його не рекомендується.

Квашена капуста, фото: kulinarochka2013
Квашена капуста, фото: kulinarochka2013

Якщо дотримуватися всіх порад щодо зберігання квашеної капусти, вона буде придатною до 6 місяців. Головне вибирайте холодне та темне місце. Псується капуста через попадання теплого повітря, оскільки бактерії та пробіотики у складі продукту можуть швидко скиснути.

Коли з'являється специфічний і сильний запах, схожий на дріжджі, це означає, що процес скисання запустився. Також капуста може зіпсуватись ще під час бродіння, якщо їй дати піднятися над сольовим розчином.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Квашена капуста з медом, фото з вільних джерел
Квашена капуста з медом, фото з вільних джерел

Як усунути сильну кислоту капусти

Якщо капуста із дуже вираженою кислотою, це можна виправити. Для цього просто добре її промийте. Найкраще для цього використовувати друшляк.

Квашена капуста, фото: скріншот з відео
Квашена капуста, фото: скріншот з відео

Що робити з перекисною капустою

Господині не завжди викидають таку капусту, а змішують зі свіжою капустою для приготування різних страв. Щоб не наражати на ризик здоров'я, варто для початку віджати її і в скляній ємності залити кип'яченою водою.

Нагадаємо, що м'ясні більше не захочете: рецепт соковитих морковно-яблучних котлеток.

Раніше ми повідомляли, що в духовці, зі сметаною і без проблем: як приготувати смачні ліниві голубці.

Також стало відомо, що навіть у дієті має бути місце для задоволень: рецепт привабливих корн-догів у фритюрі.