Вафельний торт - це ласощі, знайомі кожному з дитинства. Незважаючи на простоту, забути його смак неможливо і навіть через довгі роки багато хто вибере саме його, замість заморочливої випічки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПроцес приготування невигадливий, тому під силу буде всім. Але навіть його вмілі господині змогли спростити.
Цей рецепт не передбачає жодного збивання міксером, а знадобиться всього три продукти і приготування складається з трьох етапів. Вийде вафельний торт хрустким, але водночас соковитим і добре просоченим.
Інгредієнти:
- цукерки "Корівка" - 500 г
- вершкове масло – 180 г
- вафлі в упаковці – 8 шт.
Як приготувати вафельний торт за новим рецептом:
- Для початку відправте пачку олії та цукерки в сотейник, розтопіть. Коли маса почне кипіти, відставте її на три хвилини. Потім перемішайте та знову залиште. Так зробіть кілька разів, поки наш крем не почне густіти.
- Поки теплий крем, сформуйте тортик: на одну перемазку піде близько трьох столових ложок нашого крему.
- Поставте тортик під прес і через 30 хвилин можна смакувати. Вафлі будуть хрусткими та карамельними.
Нагадаємо, що м'ясні більше не захочете: рецепт соковитих морковно-яблучних котлеток.
Раніше ми повідомляли, що в духовці, зі сметаною і без проблем: як приготувати смачні ліниві голубці.
Також стало відомо, що навіть у дієті має бути місце для задоволень: рецепт привабливих корн- догів у фритюрі.