Вже пройшла половина опалювального сезону і ми не встигнемо навіть оком кліпнути, як землю вже почнуть зігрівати весняні промінці сонця. У теплу погоду нам захочеться вдягнути улюблені речі, однак не завжди їх вдається вдягнути, через декілька зайвих кілограмів набраних за зиму.

Схуднення це не обов'язково про суху курячу грудку та гречку, можна готувати дійсно смачні страви та скидати зайві кіло без примусу та голодувань.

Курячий рулет з грибами, скріншот: Youtube
Курячий рулет з грибами, скріншот: Youtube

Так, на веечрю можна запекти курячий рулет із грибами, броколі та сиром, рецептом якого поділилась фудблогерка Лілія.

Для приготування нам знадобиться:

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще
  • Філе курятини 600-700 грамів
  • Цибуля 1 невелика
  • Шампіньйони 150-200 грамів
  • Броколі 3-4 суцвіття
  • Напівтвердий сир 50-60 грамів
  • Вершкове масло 40 грамів
  • Сіль, спецій за смаком
  • За бажанням соєвий соус

Спосіб приготування:

Цибульку та гриби дрібно нарізаємо та обсмажуємо на сковорідці. Броколі відварюємо. Сир та масло нарізаємо брусочками. Курятину розрізаємо вздовж на 3-4 частини.

Курячий рулет. Фото Instagram
Курячий рулет. Фото Instagram

Я почала робити на рукаві, але в процесі скручування від порвався, тому переклала на фольгу. Викладаємо трохи більше третини курки, накладаючи один шматочок на інший.

Зверху викладаємо гриби з цибулею. Накриваємо третиною курки, зверху кладемо броколі та відступаючи ~ 7-8 см від краю - сир та масло. Накриваємо рештою курки.

Курячий рулет. Фото Instagram
Курячий рулет. Фото Instagram

Кожен шар можна посолити, додати спеції або змастити соєвим соусом. Міцно закручуємо в рулет.

Готуємо в духовій шафі ~ 60 хвилин на 160 градусів і ще хвилин 30 на 200.

Смачного!

Нагадаємо, портал Знай, інформував швидко, смачно та недорого: як здивувати своїх близьких запіканкою з макаронів, курки та томатів

Раніше на порталі Знай повідомлялося, страва, яка готується легко, а з'їдається швидко: секрети приготування плову з гречкою та грибами

Також, наш портал інформував, хрумтітиме вся родина: рецепт моркви по-корейськи, якої ви її ще не куштували