Доступні та недорогі продукти також можуть бути надзвичайно смачними. Запіканка з макаронів, курки та томатів сподобається всім членам сім’ї стане вашою постійною стравою на столі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДо того ж вона готується досить швидко, що може стати маст-хевом для господинь.
                
Інгредієнти:
- 
Макарони – 250 грамів у сухому вигляді;
Популярні новини заразНепридатних будуть мобілізовувати: ВЛК скасовують статуси ухилянтам, ТЦК вже чекає Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу "Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом Соціальні виплати платитимуть по-новому: як тепер можна отримувати допомогуПоказати ще - 
Куряче філе – 300 грамів;
 - 
Томати – 50 грамів;
 - 
Сир твердий – 100 грамів;
 - 
Сметана – 100 грамів;
 - 
Вода – 250 мл;
 - 
Приправи –за смаком;
 - 
Свіжа зелень – пучок;
 - 
Олія рослинна – столова ложка.
 
Для початку куряче філе варто нарізати невеликими кубиками. Його варто посипати приправами та перемішати. Форму для запікання змазати олією та вистелити туди сухі макарони. Зверху макаронів викласти шаром куряче філе.
                
Томати потрібно нарізати кубиками та викласти їх на куряче філе. Сметану треба розвести водою та посолити, можна і поперчити. Сир твердий натерти на крупній терці. Сметанну суміш потрібно залити у форму для запікання, а зверху присипати тертим сиром. Форму бажано накрити фольгою, або кришкою та поставити у духовку.
                
Запіканка повинна готуватись на 180 градусах 30-35 хвилин. Коли час вийде, потрібно зняти фольгу, та поставити страву ще на 15 хвилин у духовку, щоб сир зарум’янився. Перед подачею запіканку посипте зеленню.
Нагадаємо, портал Знай інформував, коктейль для імунітету з гранату, лимона та імбиру: справжня вітамінна "бомба"
Раніше на порталі Знай повідомлялося, простий рецепт такого смачного Наполеона, який можна готувати щодня: допоможе печиво "Вушка"
Також, наш портал інформував, вийде не гірше ніж у ресторанах Буковелю: рецепт гуцульського баношу із шкварками та грибами