Існують страви, які стають класикою та радують смакові рецептори протягом довгих років. Одним з таких є морква по-корейськи - закуска, здатна чарівним чином доповнити будь-яку м'ясну страву, чи то обід чи вечерю.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНасичений смак, помірна гострота та приємна хрумкість роблять цей рецепт затребуваним і дуже улюбленим.
Інгредієнти:
- Морква 1 кг
- Соль 1 ст. л.
- Цукор 1 ч. л.
- Приправа для моркви по-корейськи 1 ст.
- Часник, зубчики 2 шт.
- Перець чорний мелений 1 ч. л.
- Оцет 20 мл
- Олія соняшникова 50 мл
- Кунжут білий 2 ст. л.
- Перець червоний мелений на смак.
Спосіб приготування:
- Моркву ретельно помити, почистити та натерти.
- Обсмажте кунжут до золотистості на сухій сковороді.
- До тертої моркви додайте сіль, цукор та оцет, потім перемішайте руками до пом'якшення.
- Посипте моркву подрібненим часником, приправою по-корейськи, чорним та червоним перцем.
- Розігрійте масло на сковороді до появи диму, зніміть з вогню і додайте|добавляйте| гарячу олію в спеції, ретельно перемішуючи.
- Перекладіть моркву в контейнер і залиште настоюватися кілька годин у холодильнику.
Такий моркви по-корейськи стане справжньою окрасою вашого столу, додавши нотку сходу до будь-якого прийому їжі.
Смачного!
Також наш портал інформував, зменшення цін краще не чекати: як зміниться вартість овочів із борщового набору до кінця зими
Раніше Знай.ua писав про соковитий вітамінний комплекс для імунітету: рецепт "мокрого" салату з моркви та мандарин
Вам буде цікаво дізнатися, кидай все в миску: оригінальний рецепт "лінивою" оселедці під шубою