Яблука це доступний та смачний "зимовий" фрукт. Втім, якщо вже набридло їх гризти та готувати із них тістечка та пироги, є цікавий варіант, як урізноманітнити ваше меню.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідомий ресторатор Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом незвичних яблуневих трояндочок, які дуже сподобаються не тільки діткамЮ а й дорослим.
Інгредієнти:
⠀
• Листкове тісто — 400 г;
• Мед — 40 г;
• Яблука — 3 шт;
• Кориця— 5 г;
• Цукрова пудра — 20 г;
• Олія — 15 г.
Приготування:
⠀
Тісто розкатати та змастити медом. Викласти яблука, звернути навпіл та закрутити троянду.
Викласти в змащену олією форму та випікати 25-30 хвилин при температурі 180°.
⠀
"Запашні, оригінальні та дуже смачні яблуневі троянди стануть вашою улюбленою випічкою!", - додає Ектор.
Нагадаємо, суп скисне буквально наступного дня:чому не можна додавати зелень наприкінці готування
Як повідомляв "Знай.uа", залишився холодець після свят - зробіть з нього борщ:рецепт унікального зимового супу для українців
Знай.uа писав, одна ложка і вмить забудете про важкий день:рецепт гарячого сочевичного крем-супу