Яблука це доступний та смачний "зимовий" фрукт. Втім, якщо вже набридло їх гризти та готувати із них тістечка та пироги, є цікавий варіант, як урізноманітнити ваше меню.

Відомий ресторатор Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом незвичних яблуневих трояндочок, які дуже сподобаються не тільки діткамЮ а й дорослим.

Інгредієнти:

• Листкове тісто — 400 г;
• Мед — 40 г;
• Яблука — 3 шт;
• Кориця— 5 г;
• Цукрова пудра — 20 г;
• Олія — 15 г.

Яблуневі троянди. Фото скріншот з Instagram
Яблуневі троянди. Фото скріншот з Instagram

Приготування:

Тісто розкатати та змастити медом. Викласти яблука, звернути навпіл та закрутити троянду.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Яблуневі троянди. Фото скріншот з Instagram
Яблуневі троянди. Фото скріншот з Instagram

Викласти в змащену олією форму та випікати 25-30 хвилин при температурі 180°.

Яблуневі троянди. Фото скріншот з Instagram
Яблуневі троянди. Фото скріншот з Instagram

"Запашні, оригінальні та дуже смачні яблуневі троянди стануть вашою улюбленою випічкою!", - додає Ектор.

Нагадаємо, суп скисне буквально наступного дня:чому не можна додавати зелень наприкінці готування

Як повідомляв "Знай.uа", залишився холодець після свят - зробіть з нього борщ:рецепт унікального зимового супу для українців

Знай.uа писав, одна ложка і вмить забудете про важкий день:рецепт гарячого сочевичного крем-супу