Хто не любить насолодитися гарячим та ароматним какао, а особливо у холодну пору року.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНа щастя, для цього не потрібно йти в кав'ярню, адже цей смачний напій можна легко приготувати вдома.
Щоправда, важливо дотримуватись простих правил його приготування та зазначених пропорцій – і ароматний напій, приготований на вашій власній кухні, порадує своїм смаком.
Інгредієнти:
- 1,5 столової ложки звичайного какао-порошку без цукру та інших добавок;
- 0,5 літра молока;
- 1,5 столової ложки цукрового піску.
Приготування:
Молоко перелийте в маленьку каструльку та поставте на газ, а какао з цукром змішайте у зручній посудині. Коли молоко нагріється і на поверхні з'являться бульбашки, зачерпніть трохи рідини та додайте її до сухої суміші.
Дуже важливо при цьому не припиняти помішувати, доки не утворюється однорідна шоколадна маса без грудок. Далі тонким струменем влийте масу в каструлю з молоком, що закипає.
При цьому слід постійно помішувати напій. Так само, помішуючи, дайте какао застигнути кілька хвилин. А після цього можете сміливо знімати його з вогню та розливати по чашках.
Нагадаємо, що вийде не гірше ніж у ресторанах Буковеля: рецепт гуцульського баноша зі шкварками та грибами .
Раніше ми повідомляли, що краще її є, ніж вішати на вуха: рецепт домашньої локшини- рамена з куркою та грибами.
Також не зайвим буде дуже смачне та повітряне картопляне пюре без молока: чим замінити, якщо ліньки бігти до магазину.