Рамен - справжнє диво в чашці, популярне в Кореї та Японії. Цей суп з локшиною завойовує серця своїм насиченим смаком та легкістю приготування.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДавайте приготуємо рамен з куркою та грибами – легкий, ароматний та простий у приготуванні.
Інгредієнти:
- 1 ст. ложка оливкового масла
- 7-9 печериць, нарізаних
- 3 яйця
- 4 склянки курячого бульйону
- 2 склянки яловичого бульйону
- 2 ст. ложки соєвого соусу
- 500 г локшини рамен
- 500 г подрібненої курки-гриль
- 1 пучок тонко нарізаної зеленої цибулі
- Сіль та свіжомелений чорний перець
- Часниковий соус чилі (за смаком)
Спосіб приготування:
- Розігрійте оливкову олію на середньому вогні, додайте нарізані печериці та обсмажуйте до золотистої кірки (6-8 хвилин). Приправте сіллю та перцем.
- Доведіть яйця до кипіння, потім приберіть з вогню і настоятися під кришкою 8 хвилин. Після цього охолодіть яйця під холодною водою та почистіть.
- У каструлі з'єднайте курячий і яловичий бульйони, додайте соєвий соус і доведіть до кипіння на середньому вогні.
- Покладіть локшину в бульйон і варіть 4-6 хвилин|мінути| до м'якості.
- Перед подачею розділіть локшину та бульйон на тарілки, додайте обсмажені печериці, подрібнену курку, зелену цибулю та соус за смаком. Розріжте яйця навпіл і покладіть по половинці в кожну миску.
Смачного!
Також наш портал писав, що борщ іде у відпустку: рецепт крем-супу з яблук на рисовій основі, дієта буде смачною
Раніше Знай.ua стало відомо про те, що такого ви ще не куштували: рецепт ідеального закусочного торта - ніякого тіста не знадобиться
Вам буде цікаво дізнатися, ця страва точно врятує вас від голоду о 3 годині ночі: рецепт простої та ситної м'ясної запіканки