Рамен - справжнє диво в чашці, популярне в Кореї та Японії. Цей суп з локшиною завойовує серця своїм насиченим смаком та легкістю приготування.

Давайте приготуємо рамен з куркою та грибами – легкий, ароматний та простий у приготуванні.

Інгредієнти:

  • 1 ст. ложка оливкового масла
  • 7-9 печериць, нарізаних
  • 3 яйця
  • 4 склянки курячого бульйону
  • 2 склянки яловичого бульйону
  • 2 ст. ложки соєвого соусу
  • 500 г локшини рамен
  • 500 г подрібненої курки-гриль
  • 1 пучок тонко нарізаної зеленої цибулі
  • Сіль та свіжомелений чорний перець
  • Часниковий соус чилі (за смаком)

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте оливкову олію на середньому вогні, додайте нарізані печериці та обсмажуйте до золотистої кірки (6-8 хвилин). Приправте сіллю та перцем.
  2. Доведіть яйця до кипіння, потім приберіть з вогню і настоятися під кришкою 8 хвилин. Після цього охолодіть яйця під холодною водою та почистіть.
  3. У каструлі з'єднайте курячий і яловичий бульйони, додайте соєвий соус і доведіть до кипіння на середньому вогні.
  4. Покладіть локшину в бульйон і варіть 4-6 хвилин|мінути| до м'якості.
  5. Перед подачею розділіть локшину та бульйон на тарілки, додайте обсмажені печериці, подрібнену курку, зелену цибулю та соус за смаком. Розріжте яйця навпіл і покладіть по половинці в кожну миску.

Смачного!

Популярні новини зараз
Кінець скоро? Ліванська провидиця, що передбачила COVID-19, дала прогноз щодо війни в Україні Окупанти продовжують принижуватись перед Китаєм: тепер готові продати стратегічну територію Перерахунок тарифів на опалення: скільки українцям доведеться платити взимку Як уберегти новий холодильник від постійних відключень світла: запам'ятай ці правила
Показати ще

Також наш портал писав, що борщ іде у відпустку: рецепт крем-супу з яблук на рисовій основі, дієта буде смачною

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що такого ви ще не куштували: рецепт ідеального закусочного торта - ніякого тіста не знадобиться

Вам буде цікаво дізнатися, ця страва точно врятує вас від голоду о 3 годині ночі: рецепт простої та ситної м'ясної запіканки