Запіканка – дуже корисна та смачна страва, яка дозволить урізноманітнити харчування маленьких дітей. Для приготування можна використовувати різні інгредієнти, робити їх і солодкими, і солодкими.

Це відмінний варіант для перекушування, а в деяких випадках навіть повноцінного їди, залежно від того, наскільки ситну запіканку ви приготуєте. Є рецепт дуже ніжних ласощів із цитрусом, із сезонними мандаринами, але варто бути обережнішими – це алерген, так що не всім малюкам ця запіканка може підійти.

Запіканка з мандаринами, скріншот з відео
Запіканка з мандаринами, скріншот з відео

З приготуванням все простіше простого, а щоб діти, напевно, з'їли запіканку, можна зробити її у формі різних тварин, зірочок, проявити креатив - як показано на фото.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще
  • 1 яйце
  • 90 г натурального дитячого сирку/йогурту
  • 2 мандарини
  • 1 ст/л манки

Процес приготування:

  1. Мандарини очистити і нарізати часточками, змішати з яйцем і сиром сиром, додати манку, перемішати.
  2. Масу викладаємо у форми і випікаємо в розігрітій духовці при 180 С 20-25 хв, в мікрохвильовій печі досить 10-12 хв (час залежить від потужності вашого девайсу).

Запіканка з мандаринами, скріншот з відео
Запіканка з мандаринами, скріншот з відео

Нагадаємо про гарячі бутерброди з картоплею на сковороді: ідеальний бонус до чашки чаю за 10 хвилин.

Раніше ми повідомляли, що зігріє не тільки ваше тіло, а й душу: рецепт гарячого святкового пуншу з 5 інгредієнтів.

Так само стало відомо про самий одеський форшмак у вас на кухні: рецепт, з яким ви ніколи нічого не зіпсуєте. Форшмак саме за цим рецептом виходить дуже смачним і ніжним,а поєднується відмінно з картоплею.