Наші читачі чудово знають, якщо нам трапляється цікавий рецепт, ми обов'язково їм поділимося. На цей раз пропонуємо вам приготувати дуже ситні гарячі бутерброди з картоплею та ковбасою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦя страва готується дуже просто та швидко – на сковороді. Така поживна закуска з найдоступніших продуктів - чудове рішення для сніданку або доповнення до чашки кави або чаю.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів
• Батон - 8 скибочок;
• Картопля - 1 шт. (150 г);
• Ковбаса - 70 г;
• Яйце - 1 шт.;
• Цибуля зелена - 10 г;
• Сіль - 1 щіпка;
• Перець чорний мелений - за смаком;
• Олія рослинна (для смаження) - 2-3 ст. ложки.
Спосіб приготування
Підготуйте продукти за списком. Копчену ковбасу можна замінити вареною, варено-копченою, сосисками, сардельками або сиром. Картоплю очистіть, вимийте, натріть на великій тертці і перекладіть у глибоку миску.
Посоліть і поперчіть. Додати яйце. Наріжте ковбасу тонкою соломкою і додайте в миску. Зелену цибулю промийте, обсушіть, дрібно наріжте і також відправте в миску. Добре все перемішайте. На кожну скибочку хліба нанесіть тонким шаром картопляну масу.
У сковороді на середньому вогні розігрійте олію та викладіть бутерброди в сковороду картопляною масою вниз. Трохи притисніть, зменшити вогонь до мінімального і смажте бутерброди приблизно 5-7 хвилин, до золотистості. Потім переверніть і смажте приблизно 2 хвилини.
Гарячі бутерброди з ковбасою та картоплею готові. Перекладіть їх на тарілку та подавайте до столу.
Нагадаємо,легка та солодка закуска з лаваша: потрібні тільки яблука та горіхи.
Раніше повідомлялося, кидай все в миску: оригінальний рецепт "лінивою" оселедець під шубою.
Також, робимо пряникове тісно з того, що є вдома: вистачить на кілька свят.