Для того, щоб вразити гостей смачними закусками, не обов'язково купувати дорогі морепродукти. Цілком бюджетною альтернативою стануть шпроти. І навіть не думайте, що вони вже всім набридли за святковим столом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецептом смачної та красивої закуски поділився портал "Я б поїла".
Вам потрібно:
- 1 упак.
- 1 бан.
- 2 шт
- 40 г
- 2 зуб.
- 2 шт
- за смаком
- за смаком
- за смаком
Спосіб приготування:
Лаваш потрібно нарізати на квадратики розміром 10*10 см.
Кожен квадратик розріжемо на трикутники. Підготуємо зубочистки.
Кожен трикутник лаваша згортаємо в трубочку і внизу скріпимо зубочисткою.
Усередині повинен залишатися простір для начинки і кожна заготовка повинна стійко стояти.
Усі заготовки відразу ж виставляємо на деко, відправляємо підсушитися в розігріту духовку на 10 хвилин при температурі 180 градусів.
За цей час лаваш підсушиться, підрум'яниться і добре триматиме форму.
Акуратно прибираємо всі зубочистки. Для цього потрібно зубочистку прокрутити та обережно витягнути.
Готуємо начинку. На дрібній тертці натираємо сир, відварені яйця, часник. Заправимо невеликою кількістю майонезу і добре перемішуємо.
Шпроти потрібно викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.
У кожну трубочку вкладаємо рибку хвостом нагору і солоний огірок, нарізаний брусочком.
Зверху вкладаємо невелику кількість сирної начинки. Так ми зафіксуємо рибку та огірок.
Нагадаємо, що не просто є мандарини: найкращий рецепт десерту з новорічного цитрусу.
Раніше ми повідомляли проароматні запечені яблука з сиром: рецепт з дитинства від бабусі за секретом.
Також, що робити, якщо переперчила борщ: твої продукти не пропадуть дарма.