Як правильно варити холодець, не додаючи при цьому желатину, не знає кожна господиня. Виявляється, це реально.

Максимально домашній рецепт холодця опублікували в кулінарному Instagram "Кухня Сабіни".

Холодець // www.instagram.com/sabines_kitchen/
Холодець // www.instagram.com/sabines_kitchen/

Інгредієнти:

~1-3 яловичих копитця
~1 курка
~сіль
~перець горошком
~лавровий лист
~2 цибулини
~головка часнику

Популярні новини зараз
До 20 червня це має зробити кожен: "Газмережі" попередили споживачів Чекайте на справжню лавину подорожчань: що підніметься у ціні через зростання тарифів і валютного курсу "Газмережі" закликали по-новому платити за доставку газу: що потрібно знати споживачам У червні на плечі українців ляже ще один платіж: кому і за що доведеться доплачувати
Показати ще

Спосіб приготування:

Чисті яловичі копитці. Курку з копитцями варимо 5 хвилин. Промиваємо у чистій воді та заливаємо чисту воду. Варимо на найменшому вогні 5 годин. Кладемо 2 цибулини. Варимо ще дві години.

Холодець // www.instagram.com/sabines_kitchen/
Холодець // www.instagram.com/sabines_kitchen/

За годину до приготування додаємо лавровий лист, перець горошком, сіль. Варимо ще годину. Усього рівно 8 годин на найменшому вогні.

Холодець // www.instagram.com/sabines_kitchen/
Холодець // www.instagram.com/sabines_kitchen/

М'ясо подрібнюємо руками. Бульйон проціджуємо через сито з марлею. М'ясо укладаємо у форму. У бульйон додаємо часник. Заливаємо бульйон у форму. І в холодне місце на 10-15 годин. Холодець готовий! Всім смачного

Нагадаємо про чебуреки, якими можна ласувати на Різдвяний піст: рецепт легкої та доступної страви.< /span>

Раніше ми повідомляли про дивовижний смак у кожному шматочку: рецепт салата "Курочка під кайфом" .

Також не зайвим буде рецепт, який попросить і свекруха, і теща: холодець у банках на користь, щоб не морочитися на Новий рік.