Кожному з нас хоч одного разу бабуся готувала запечені яблука з цукром та корицею.

Такі ласощі подавали на сніданок чи полудень, і ніколи не сумнівалися у його корисності. З роками простий рецепт дедалі більше вдосконалили, довівши його до повноцінної страви.

Запечені яблука, скріншот із відео
Запечені яблука, скріншот із відео

Деяким до вподоби традиційні яблука з цукром, приготовані до рум'яності в духовці з особливим запахом, який неможливо забути. Українська блогерка Вікторія Дідус у своєму фуд-блоці показала, як можна урізноманітнити страву. Тільки від одного погляду прокидається апетит.

"Такі соковиті запечені яблука напевно виходять тільки восени Або це просто я люблю їх готували, тільки коли падає сніг", - зазначила дівчина.

Популярні новини зараз
Доведеться жити без каналізації: комунальники анонсували березневий "сюрприз" Не встигли заплатити – готуйтеся до "сюрпризів": як покарають за прострочені комунальні рахунки Числа у платіжках точно здивують: тариф вирішили підвищити одразу на 90% Покупку цитрусових краще відкласти: експерти попередили як зміниться вартість фруктів найближчим часом
Показати ще

Інгредієнти:

  • Яблука
  • Сир
  • Родзинки
  • Волоські горіхи
  • Ванільний цукор
  • Кориця
  • Мед

Може знадобитися сметана, якщо сир сухий, а цукор до смаку.

Процес приготування:

Яблука миємо і зачищаємо від серединки.
Для начинки з'єднуємо сир, запарені в окропі родзинки, горіхи, ванільний цукор і звичайний цукор і сметана, якщо є потреба.

Середину посипаємо корицею, додаємо начинку, зверху знову корицю для аромату. Випікаємо 15-20 хв при 180 градусах.

Запечені яблука, скріншот із відео
Запечені яблука, скріншот із відео

Нагадаємо про чебуреки, якими можна ласувати на Різдвяний піст: рецепт легкої та доступної страви.< /span>

Раніше ми повідомляли про дивовижний смак у кожному шматочку: рецепт салата "Курочка під кайфом" .

Також не зайвим буде рецепт, який попросить і свекруха, і теща: холодець у банках на користь, щоб не морочитися на Новий рік.