Гуляш – це універсальна м'ясна страва, яка чудово підходять до будь-якого гарніру: макаронів, каші чи відвареної картоплі. Готуючи гуляш, ми намагаємося зробити м'ясо ніжним, соковитим та ароматним, однак це не завжди виходить.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСпробуйте приготувати гуляш у вершковому соусі та грибами за рецептом фудблогерки Іванки. Соус надасть вашій страві ніжнсті, а гриби неперевершеного самку.
Інгредієнти:
- 500 гр свинної вирізки
- 300 гр шампіньйонів
- 1 цибулина
- 3 зубчика часнику
- 100 мл вершків 30-33%
- 100 мл води
- 2-3 ст л соєвого соусу
- спеції
- зелень
Спосіб приготування:
Свинину нарізати на шматочки і обсмажити на пательні.
Далі до м‘яса додаємо шапміньйони, обсмажуємо.
Подрібнюємо часник та цибулю і додаємо до м'яса.
Обсмажуємо 1-2 хв і вливаємо вершки з водою.
Додаємо улюблені спеції та тушкуємо на повільному вогні ще 10 хв до загущення соусу.
Присипаємо зеленню та куштуємо.
Всім смачного!
Нагадаємо, ароматний, повітряний пиріг без вершкового масла: знадобляться прості продукти та ложка.
Раніше повідомлялося, запечена скумбрія з лимоном та зеленню: відмінний варіант легкої вечері.
Також, переплюнуть навіть нагетси з МакДональс: рецепт соковитих крокетів з курочки в хрумкій паніровці.