Гуляш – це універсальна м'ясна страва, яка чудово підходять до будь-якого гарніру: макаронів, каші чи відвареної картоплі. Готуючи гуляш, ми намагаємося зробити м'ясо ніжним, соковитим та ароматним, однак це не завжди виходить.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСпробуйте приготувати гуляш у вершковому соусі та грибами за рецептом фудблогерки Іванки. Соус надасть вашій страві ніжнсті, а гриби неперевершеного самку.
Інгредієнти:
- 500 гр свинної вирізки
- 300 гр шампіньйонів
- 1 цибулина
- 3 зубчика часнику
- 100 мл вершків 30-33%
- 100 мл води
- 2-3 ст л соєвого соусу
- спеції
- зелень
Спосіб приготування:
Свинину нарізати на шматочки і обсмажити на пательні.
Далі до м‘яса додаємо шапміньйони, обсмажуємо.
Подрібнюємо часник та цибулю і додаємо до м'яса.
Обсмажуємо 1-2 хв і вливаємо вершки з водою.
Популярні новини зараз
МСЕК хочуть розпустити: українцям з інвалідністю готують нові правила
Можете навіть не пробувати: які послуги недоступні чоловікам без військового документа
211 гривень за куб: українцям готують новий тарифний "сюрприз"
Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу
Показати ще
Додаємо улюблені спеції та тушкуємо на повільному вогні ще 10 хв до загущення соусу.
Присипаємо зеленню та куштуємо.
Всім смачного!
Нагадаємо, ароматний, повітряний пиріг без вершкового масла: знадобляться прості продукти та ложка.
Раніше повідомлялося, запечена скумбрія з лимоном та зеленню: відмінний варіант легкої вечері.
Також, переплюнуть навіть нагетси з МакДональс: рецепт соковитих крокетів з курочки в хрумкій паніровці.