Для приготування швидких страв часто використовуються макарони. На цей раз ми пропонуємо нашим читачам звернути увагу на спосіб приготування макаронів у сковороді, з помідорами, цибулею та часником.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро цей рецепт розповів один із українських блогерів, який часто ділиться свіжими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів
Макарони (ріжки, пір'я тощо) – 200 г
Помідор великий – 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Часник – 3 зубки
Спеції – до смаку
Сіль за смаком
Олія - 40 мл
Вода - 250 мл
Зелень свіжа (для подачі) – 2-3 гілочки
Спосіб приготування
Готуємо потрібні інгредієнти. Також беремо містку глибоку сковороду. Ріпчасту цибулю та часникові зубчики очищаємо, помідори та свіжу зелень промиваємо та обсушуємо.
Цибулю дрібно шаткуємо. Відправляємо цибульну нарізку в розігріту олію. Дрібними кубиками нарізаємо помідор (за бажанням можна попередньо зняти шкірку з помідора, опустивши його в окріп на пару хвилин).
Подрібнюємо часник. Додаємо часник та помідор на сковороду до цибулі. Обсмажуємо овочі, періодично перемішуючи. До обсмажених овочів всипаємо макаронні вироби. Макарони з помідорами, цибулею та часником перемішуємо, приправляємо за смаком сіллю та улюбленими спеціями.
Кип'ятимо воду та заливаємо водою макарони з овочами. Гасимо макарони в сковороді, під кришкою, до готовності. Якщо вода википіла, а макарони ще готові, то підливаємо ще трохи гарячої кип'яченої води. Готову страву з макаронів з овочами при подачі присипаємо нарізаною свіжою зеленню.
Нагадаємо, ароматний, повітряний пиріг без вершкового масла: знадобляться прості продукти та ложка.
Раніше повідомлялося, запечена скумбрія з лимоном та зеленню: відмінний варіант легкої вечері.
Також, легкий повітряний десерт без зайвих зусиль: рецепт низькокалорійних ласощів.