Для приготування швидких страв часто використовуються макарони. На цей раз ми пропонуємо нашим читачам звернути увагу на спосіб приготування макаронів у сковороді, з помідорами, цибулею та часником.

Про цей рецепт розповів один із українських блогерів, який часто ділиться свіжими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.

Макарони, тушковані в сковороді, скріншот: YouTube
Макарони, тушковані в сковороді, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів

Макарони (ріжки, пір'я тощо) – 200 г

Помідор великий – 1 шт.

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник – 3 зубки

Спеції – до смаку

Сіль за смаком

Олія - ​​40 мл

Вода - 250 мл

Зелень свіжа (для подачі) – 2-3 гілочки

Спосіб приготування

Готуємо потрібні інгредієнти. Також беремо містку глибоку сковороду. Ріпчасту цибулю та часникові зубчики очищаємо, помідори та свіжу зелень промиваємо та обсушуємо.

Макарони, тушковані в сковороді, скріншот: YouTube
Макарони, тушковані в сковороді, скріншот: YouTube

Цибулю дрібно шаткуємо. Відправляємо цибульну нарізку в розігріту олію. Дрібними кубиками нарізаємо помідор (за бажанням можна попередньо зняти шкірку з помідора, опустивши його в окріп на пару хвилин).

Макарони, тушковані в сковороді, скріншот: YouTube
Макарони, тушковані в сковороді, скріншот: YouTube

Подрібнюємо часник. Додаємо часник та помідор на сковороду до цибулі. Обсмажуємо овочі, періодично перемішуючи. До обсмажених овочів всипаємо макаронні вироби. Макарони з помідорами, цибулею та часником перемішуємо, приправляємо за смаком сіллю та улюбленими спеціями.

Макарони, тушковані в сковороді, скріншот: YouTube
Макарони, тушковані в сковороді, скріншот: YouTube

Макарони, тушковані в сковороді, скріншот: YouTube
Макарони, тушковані в сковороді, скріншот: YouTube

Кип'ятимо воду та заливаємо водою макарони з овочами. Гасимо макарони в сковороді, під кришкою, до готовності. Якщо вода википіла, а макарони ще готові, то підливаємо ще трохи гарячої кип'яченої води. Готову страву з макаронів з овочами при подачі присипаємо нарізаною свіжою зеленню.

Нагадаємо, ароматний, повітряний пиріг без вершкового масла: знадобляться прості продукти та ложка.

Раніше повідомлялося, запечена скумбрія з лимоном та зеленню: відмінний варіант легкої вечері.

Також, легкий повітряний десерт без зайвих зусиль: рецепт низькокалорійних ласощів.