Коли кожен день на столі одні і ті ж гарніри, настав час надати трохи різноманітності стандартним стравам. Що може бути краще, ніж соковиті шматочки моркви, підсмажені соусом зі сметани?
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦей гарнір поєднує в собі простоту та смак, надаючи кожній страві неповторний шарм. Морква, злегка карамелізована в цукрі та обсмажена у вершковому маслі, потім запечена зі сметаною, виділяє ніжний та приємний аромат.
Ось як приготувати цей простий, але смачний гарнір.
Отже, що вам потрібно:
- 4 свіжі морквини;
- 3 столові ложки цукру;
- Половина склянки сметани;
- 2 столові ложки вершкового масла;
- Дрібка солі.
Як готувати:
- Акуратно очистіть та вимийте свіжу моркву, а потім наріжте її скибочками.
- Посипте моркву цукром та щіпкою солі.
- На розігрітій сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте моркву до золотистої скориночки.
- Коли вона стане соковитою і ароматною, додайте сметану і відправте в розігріту духовку на пару хвилин до того, як гарнір стане золотистим і апетитним.
Ця страва не тільки додасть веселу яскравість на ваш стіл, але й здивує своєю простотою та смаком. Відмінне доповнення до м'ясних та овочевих страв, воно може стати чудовою підмогою при приготуванні обіду або вечері.
Спробуйте та насолоджуйтесь!
Нагадаємо, ароматний, повітряний пиріг без вершкового масла: знадобляться прості продукти та ложка
Раніше ми писали про те, що запечена скумбрія з лимоном та зеленню: чудовий варіант легкої вечері
Як повідомляв Знай.ua, переплюнуть навіть нагетси з МакДональс: рецепт соковитих крокетів з курочки в хрумкій паніровці