Для наших читачів є чудовий рецепт. Цього разу ми разом дізнаємося, як приготувати, можливо, один із найпопулярніших і найпростіших тортів, який не потребує випічки.

Дуже часто коржі мажуть саме вареним згущеним молоком, але ви тільки спробуйте приготувати крем за цим рецептом з білого згущеного молока з розм'якшеним маслом - такий крем за смаком нагадує пломбір, торт з ним виходить вершковим і ніжним, з тонким ароматом, дуже смачний.

Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв.

Вафельний торт, скріншот: YouTube
Вафельний торт, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів

- 1 пачка готових коржів;
- 200 г розм'якшеного вершкового масла;
- 400 г згущеного молока (не вареного).

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Спосіб приготування

Олію розм'якшити при кімнатній температурі. Розм'якшене масло з'єднати зі згущеним молоком. Блендером, міксером або навіть просто вилкою добре збити масло і згущене молоко до кемоподібного стану.

Вафельний торт, скріншот: YouTube
Вафельний торт, скріншот: YouTube

Крем може вийти трохи рідкуватий або навпаки досить пишний - всі варіанти підходять. Якщо раптом крем при збиванні трохи розшарувався – це теж не страшно, нам личить.

Вафельний торт, скріншот: YouTube
Вафельний торт, скріншот: YouTube

Вафельний торт, скріншот: YouTube
Вафельний торт, скріншот: YouTube

Зазвичай у пачці 8 листів коржів. Крему вистачає на 7 коржів, один лист (8-ий) треба відкласти - його обмазувати не потрібно, він буде верхом торта.

Вафельний торт, скріншот: YouTube
Вафельний торт, скріншот: YouTube

Почергово викладаємо коржі на пласку поверхню (якщо поверхня буде вигнута при змазуванні вони можуть тріснути).

Поступово розподіляємо крем по коржах (на 1 корж 1,5 ст.л.), приділяючи увагу краям - вони повинні бути добре промазані

Складаємо вафельні листи один на одного, кремом нагору. Накриваємо відкладеним ненамазаним коржем. Торт повинен добре просочитися в холодильнику, приблизно 5 годин.

Нагадаємо, яйця сильно подорожчали, але ми впораємося і без них: чим замінити у фарші та навіть тесті.

Раніше повідомлялося, немає тертки – не біда, драники будуть завжди: простий рецепт та секрети, про які не всі знають.

Також, борщ буде ще смачнішим: як зробити просту заготівлю квасолі в томаті на зиму.