Сир "Філадельфія" має м'яку та ніжну консистенцію. Він чудово підходить для бутербродів, супів, чизкейків, тортів та ролів. Однак у магазині ціни на цей продукт дуже "кусаються". Ви можете приготувати його аналог і в домашніх умовах.

Його смак нічим не уступає оригіналу, а вийде не просто дешевше, а до того ж і корисніше.

Домашня "Філадельфія". Фото Instagram
Домашня "Філадельфія". Фото Instagram

Для цього вам знадобиться всього 4 продукти, які знайдуться у вашому холодильнику.

Як приготувати такий домашній сир, розповіла кулінарна блогерка Валерія.

Популярні новини зараз
Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю 1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Показати ще

Домашня "Філадельфія". Фото Instagram
Домашня "Філадельфія". Фото Instagram

Інгредієнти на 350г крем-сир :

  • 300г сметани 20%
  • 300г грецького йогурту 8%
  • 1 ч.л. лимонного соку
  • 1/2 ч.л. солі

Спосіб приготування:

Змішуємо сметану та йогурт в глибокій мисці. Додаємо лимонний сік та сіль і добре перемішуємо усі інгредієнти.

Домашня "Філадельфія". Фото Instagram
Домашня "Філадельфія". Фото Instagram

Далі робимо конструкцію з каструлі, друшляка, марлі або мусліну, викладажмо готову масу та накриваємо.

Нашу майбутню "Філадельфію" залишаємо на ніч в холодильнику.

Домашня "Філадельфія". Фото Instagram
Домашня "Філадельфія". Фото Instagram

На ранок сироватка стече і готовий сир можна буде намазувати на свіженькі тости.

Нагадаємо, що сію-сію – ні, не варто: чому не потрібно робити це з борошном, міф, який "украв" багато грошей.

Раніше ми повідомляли, що близькі точно оцінять такий сніданок та попросять добавки: простий рецепт яблучно-морквяних сирників.

Також не зайвим буде рецепт паштету від Руслани Лижичко, в якому навіть м'яса немає: найніжніше та найсмачніше.