Капусту можна не тільки протушкувати, а й використовувати за основу для приготування пирога. Виходить надзвичайно смачно, корисно і досить бюджетно.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТакий чудовий пиріг запропонувала приготувати дослідниця галицької кухні Маріанна Душар. Вона зазначила, що страва виходить дуже смачною і вигідною, а подавати її можна самостійно або приготувати на додачу грибний або томатний соус.
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна 800 г
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський червоний 150 г
- Цибуля порей 2 шт.
- Петрушка, гілочка 6 шт.
- Укроп, пучок 1 шт.
- Манка 3 ст. л.
- Розпушувач 1/2 ч. л.
- Сіль 1/2 ч. л.
- Перець запашний мелений 1/2 ч. л.
- Сушений кмин 1/2 ч. л.
- Яйця курячі 3 шт.
Як приготувати:
Капусту натерти на великій тертці. Моркву порізати тоненькою соломкою і обсмажити з цибулею, порізаною кубиками. Смажити до м'якості. Перець порізати кубиками, порубати зелень, порей нарізати кружальцями.
З'єднати капусту, засмажку з цибулі та моркви, перець, зелень, жовтки, сіль, перець, кмин та манку. Добре вимісити. Окремо збити білки та втрутити в овочеву суміш.
Викласти у форму, застеляну пергаментом, випікати при 170 градусах 50-60 хвилин.
Раніше ми писали про те, що у вас ніколи не вийде тісто, якщо ви робитимете це: помилки, яких допускають багато хто при випіканні
Як повідомляв Знай.ua, який інгредієнт ніяк не повинен потрапити в котлети, щоб не зіпсувати смак: багато хто міг цього не знати
Також портал Знай.ua писав, що таку закуску ви точно не їли: рецепт намазки зі шпротів з плавленим сиром, яку розхоплюють за 5 хвилин