Капусту можна не тільки протушкувати, а й використовувати за основу для приготування пирога. Виходить надзвичайно смачно, корисно і досить бюджетно.

Такий чудовий пиріг запропонувала приготувати дослідниця галицької кухні Маріанна Душар. Вона зазначила, що страва виходить дуже смачною і вигідною, а подавати її можна самостійно або приготувати на додачу грибний або томатний соус.

Грибна підлива, фото 1000.menu
Грибна підлива, фото 1000.menu

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна 800 г
  • Морква 2 шт.
  • Перець болгарський червоний 150 г
  • Цибуля порей 2 шт.
  • Петрушка, гілочка 6 шт.
  • Укроп, пучок 1 шт.
  • Манка 3 ст. л.
  • Розпушувач 1/2 ч. л.
  • Сіль 1/2 ч. л.
  • Перець запашний мелений 1/2 ч. л.
  • Сушений кмин 1/2 ч. л.
  • Яйця курячі 3 шт.

Як приготувати:

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Капусту натерти на великій тертці. Моркву порізати тоненькою соломкою і обсмажити з цибулею, порізаною кубиками. Смажити до м'якості. Перець порізати кубиками, порубати зелень, порей нарізати кружальцями.

З'єднати капусту, засмажку з цибулі та моркви, перець, зелень, жовтки, сіль, перець, кмин та манку. Добре вимісити. Окремо збити білки та втрутити в овочеву суміш.

Викласти у форму, застеляну пергаментом, випікати при 170 градусах 50-60 хвилин.

Раніше ми писали про те, що у вас ніколи не вийде тісто, якщо ви робитимете це: помилки, яких допускають багато хто при випіканні

Як повідомляв Знай.ua, який інгредієнт ніяк не повинен потрапити в котлети, щоб не зіпсувати смак: багато хто міг цього не знати

Також портал Знай.ua писав, що таку закуску ви точно не їли: рецепт намазки зі шпротів з плавленим сиром, яку розхоплюють за 5 хвилин