Якщо ви шукали ідеальну, пікантну та дуже смачну намазку на грінки – цей рецепт для вас. Приготуйте хоч раз це часникове масло і вже не зможете відмовитися від нього більше. Розлітається на "ура" і дуже швидко, тому робіть подвійну порцію одразу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТаке часникове масло готується дуже швидко і просто, а в результаті виходить неймовірна намазка на свіжий або підсмажений хліб. Унікальний рецепт підказала українська фуд-блогерка Валерія Велігура у своєму Instagram.
Які інгредієнти знадобляться:
- 20 зубчиків часнику
- 40 мл олії
- 120 г вершкового масла
- 5-10 г улюбленої зелені (кінза, кріп та інші)
- 1 ч.л солі
Як приготувати смачну часникову олію:
Очищений часник заливаємо олією і запікаємо 30 хв при 200 гр (можна в процесі кілька разів перемішати).
Зливаємо масло (можна використовувати для салату або щось на ньому підсмажити) та охолоджуємо часник до теплого стану.
У блендер кладемо холодне вершкове масло, часник, зелень, сіль і пробиваємо до однорідності. Кладемо у форму і зберігаємо в холодильнику. Така смачна намазка точно простоїть у холодильнику близько тижня і не втратить своїх смакових якостей.
Раніше ми писали про те, що ситний обід дітям до школи чи чоловіка на роботу: як приготувати просту запіканку з гречки та фаршу
Як повідомляв Знай.ua, близькі точно оцінять такий сніданок і попросять добавки: простий рецепт яблучно-морквяних сирників
Також портал Знай.ua писав, що краще за перчиків і грибів, обов'язково спробуйте: як приготувати фаршировані помідори в духовці.