Вінегрет традиційно готують із приходом холодів, коли час літніх салатів із свіжих овочів відступає. Стандартний рецепт дуже простий – накришити варені коренеплоди з солонощами і додати улюблену заправку, але гарячий варіант дозволить розкуштувати вінегрет ще краще.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяГарячий вінегрет точно здивує кожного, хто спробує його. Завдяки такому приготуванню смак всіх інгредієнтів розкривається ще краще. Подавати салат варто до риби чи м'яса.
Які інгредієнти знадобляться:
- Олія соняшникова 100 г
- Буряк 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Картопля 3 шт.
- Капуста білокачанна 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 20 г
- Горошок консервований 200 г
- Зелень за смаком
Як приготувати:
Овочі очистіть та промийте. Каструлю з антипригарним покриттям поставте на невеликий вогонь і влийте в неї олію.
Буряк наріжте кубиками і покладіть у розігріту олію. Смажте 10 хвилин. За цей час наріжте моркву соломкою, картоплю наріжте брусочками і покладіть в каструлю. Смажте, помішуючи, ще 10 хвилин.
Капусту і цибулю нашаткуйте і додайте в каструлю. Томатну пасту розведіть у 100 мл води та влийте в овочі. Посолити, поперчити і готувати ще 10-15 хвилин. Наприкінці приготування додайте горошок та зелень, перемішайте та вимкніть вогонь. Одразу подавайте до столу.
Нагадаємо, ця страва стане вашою найулюбленішою: як приготувати ароматну часникову картоплю в духовці.
Раніше ми писали про те, що гарнір більше не буде нудним: рецепт свинячих тефтелей з манкою в підливі
Як повідомляв Знай.ua, як у дитинстві, тільки ще смачніше: як приготувати ароматні млинці з куркою та грибами за 30 хвилин