Вінегрет традиційно готують із приходом холодів, коли час літніх салатів із свіжих овочів відступає. Стандартний рецепт дуже простий – накришити варені коренеплоди з солонощами і додати улюблену заправку, але гарячий варіант дозволить розкуштувати вінегрет ще краще.

Гарячий вінегрет точно здивує кожного, хто спробує його. Завдяки такому приготуванню смак всіх інгредієнтів розкривається ще краще. Подавати салат варто до риби чи м'яса.

Вінегрет, фото: кадр з відео
Вінегрет, фото: кадр з відео

Які інгредієнти знадобляться:

  • Олія соняшникова 100 г
  • Буряк 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Картопля 3 шт.
  • Капуста білокачанна 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Томатна паста 20 г
  • Горошок консервований 200 г
  • Зелень за смаком

Як приготувати:

Популярні новини зараз
ТЦК отримали офіційний дозвіл запихувати чоловіків в автобуси – є певні умови Українські супермаркети опустіли: яких продуктів поменшало через відключення світла Чекайте на справжню лавину подорожчань: що підніметься у ціні через зростання тарифів і валютного курсу Українцям готують нове подорожчання: ще одна комунальна послуга зросте на 30%
Показати ще

Овочі очистіть та промийте. Каструлю з антипригарним покриттям поставте на невеликий вогонь і влийте в неї олію.

Буряк наріжте кубиками і покладіть у розігріту олію. Смажте 10 хвилин. За цей час наріжте моркву соломкою, картоплю наріжте брусочками і покладіть в каструлю. Смажте, помішуючи, ще 10 хвилин.

Капусту і цибулю нашаткуйте і додайте в каструлю. Томатну пасту розведіть у 100 мл води та влийте в овочі. Посолити, поперчити і готувати ще 10-15 хвилин. Наприкінці приготування додайте горошок та зелень, перемішайте та вимкніть вогонь. Одразу подавайте до столу.

Нагадаємо, ця страва стане вашою найулюбленішою: як приготувати ароматну часникову картоплю в духовці.

Раніше ми писали про те, що гарнір більше не буде нудним: рецепт свинячих тефтелей з манкою в підливі

Як повідомляв Знай.ua, як у дитинстві, тільки ще смачніше: як приготувати ароматні млинці з куркою та грибами за 30 хвилин