Закуска зі шпротів із плавленим сирком виходить дуже смачною, а готується так швидко, що її захочеться робити хоч щодня.

Рецептом приготування закуски зі шпротів із плавленим сирком поділився сайт "Королівська кухня".

Закуска зі шпротів з плавленим сирком, фото: кадр з відео
Закуска зі шпротів з плавленим сирком, фото: кадр з відео

Інгредієнти:
  • шпроти - 1 банка
  • яйця (варені) – 2 штуки
  • сир плавлений - 100 грамів
  • цибуля - 50 грамів
  • кріп - 10 гілочок
  • розчин - ½ год. л.
  • перець - ч . л.
  • майонез - 3 ст. л.

Закуска зі шпротів з плавленим сирком, фото: кадр з відео
Закуска зі шпротів з плавленим сирком, фото: кадр з відео

Приготування:
Очищений лук нарізаємо невеликими шматками і перемелюємо в блендері. Туди ж додаємо шпроти, варені яйця, сир, порізаний шматочками, зелень кропу, сіль та перець.
Збиваємо масу до однорідності. Подаємо, намастивши на хліб. Дуже смачно виходить, якщо скибочки хліба трохи підсмажити на розігрітій сковорідці. Це поєднання точно стане коханим. Більше того, такі бутерброди не соромно подати гостям на святковий стіл. Просто, але дуже апетитно та красиво.

Закуска зі шпротів з плавленим сирком, фото: кадр з відео
Закуска зі шпротів з плавленим сирком, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня Комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90% Майже на 60% більше: тарифи на вивіз сміття перевищили межу розумного Смартфони йдуть у минуле: молодь масово повертається до кнопочних телефонів
Показати ще

Нагадаємо, що ідеальна пара - борщ: рецепт ніжних пампушок із часниковим соусом. Знайте, що для "рум'янцю" пампушкам доведеться побувати в духовці двічі.

Раніше ми повідомляли про соковиті котлети з товстолоба – смачний рецепт, який обов'язково приживеться на вашій кухні. Важливо не забувати про користь річкової рибки.

Також не зайвим буде яблучний пиріг із корицею, який завжди хочеться приготувати ще: рецепт за 40 хвилин. Випікати пиріг у духовці необхідно 30 хвилин|мінути| при 180 градусах. Перед подачею на стіл рекомендується охолодити.