В українських родинах часто готують млинці зі всілякими начинками, а найпопулярнішою та найсмачнішою вважається курка з грибами. Її люблять і дорослі, і діти.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецепт тонких млинців з ароматною начинкою підказав український блогер Алекс Міль у своєму Instagram. Він максимально простий, а приготування займе від сили 30 хвилин, але не забудьте заздалегідь відварити курочку.
Інгредієнти для млинців:
- 350мл теплого молока
- 145г борошна
- 25г вершкового масла
- 2 яйця
- дрібка солі та цукру
Для начинки:
- 250г готового курячого філе (або тунця)
- 120 г цибулі
- 350г грибів
- вершки 150г (15%)
- сіль, перець, 15г олії
Як приготувати:
Розбийте яйця, всипте дрібку солі та цукру - вимішайте віночком. Влийте половину теплого молока і поступово всипайте борошно, вимішуючи всю масу віночком. В кінці влийте розтоплену олію і молоко, що залишилося. Добре вимішайте. Смажимо млинці з одного боку 1,5-2хв, і 15-30сек з іншого боку на середньому вогні.
На олії обсмажте 4 хв цибулю. Вкиньте нарізані гриби і на великому вогні обсмажте, доки не випарується рідина. Попередньо відварену і нарізану грудку вкиньте в сковорідку, солимо, перчимо, вливаємо сметану. На малому вогні, перемішуючи, протушкуйте 5-6 хв.
Викладаємо начинку по центру млинця, 1,5 ст.л на млинець. Складаємо млинці зручним способом і можна подавати на стіл.
Нагадаємо, заради такого салату варто повертатися додому: рецепт в якому є і капуста, і огірки, і навіть перець
Раніше ми писали про те, що доступно, просто і смачно: паштет з квасолі, плавленого сиру та яйця
Як повідомляв Знай.ua, смачний перекус за 10 хвилин: хрусткі сирні палички на кефірі