В українських родинах часто готують млинці зі всілякими начинками, а найпопулярнішою та найсмачнішою вважається курка з грибами. Її люблять і дорослі, і діти.

Рецепт тонких млинців з ароматною начинкою підказав український блогер Алекс Міль у своєму Instagram. Він максимально простий, а приготування займе від сили 30 хвилин, але не забудьте заздалегідь відварити курочку.

Млинці з грибами та куркою, кадр з відео
Млинці з грибами та куркою, кадр з відео

Інгредієнти для млинців:

  • 350мл теплого молока
  • 145г борошна
  • 25г вершкового масла
  • 2 яйця
  • дрібка солі та цукру

Для начинки:

Популярні новини зараз
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще
  • 250г готового курячого філе (або тунця)
  • 120 г цибулі
  • 350г грибів
  • вершки 150г (15%)
  • сіль, перець, 15г олії

Як приготувати:

Розбийте яйця, всипте дрібку солі та цукру - вимішайте віночком. Влийте половину теплого молока і поступово всипайте борошно, вимішуючи всю масу віночком. В кінці влийте розтоплену олію і молоко, що залишилося. Добре вимішайте. Смажимо млинці з одного боку 1,5-2хв, і 15-30сек з іншого боку на середньому вогні.

На олії обсмажте 4 хв цибулю. Вкиньте нарізані гриби і на великому вогні обсмажте, доки не випарується рідина. Попередньо відварену і нарізану грудку вкиньте в сковорідку, солимо, перчимо, вливаємо сметану. На малому вогні, перемішуючи, протушкуйте 5-6 хв.

Викладаємо начинку по центру млинця, 1,5 ст.л на млинець. Складаємо млинці зручним способом і можна подавати на стіл.

Нагадаємо, заради такого салату варто повертатися додому: рецепт в якому є і капуста, і огірки, і навіть перець

Раніше ми писали про те, що доступно, просто і смачно: паштет з квасолі, плавленого сиру та яйця

Як повідомляв Знай.ua, смачний перекус за 10 хвилин: хрусткі сирні палички на кефірі