Пропонуємо нашим читачам рецепт смачного салату з капустою та перцем, який ідеально підходить для тривалого зберігання. Настав час приготувати "осінній" салат - він "доживе" і до холодних зимових днів.

Салат виходить солодкуватим, приємним на смак. Це хороша альтернатива квашеній капусті. Як основний інгредієнт вибираємо капусту. Оцет потрібен яблучний, 9%. В ідеалі власного приготування.

Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв.

Салат "Осінній" на зиму, скріншот: YouTube
Салат "Осінній" на зиму, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів

• Капуста білокачанна – 2500 г;
• Цибуля ріпчаста - 500 г;
• Олія соняшникова нерафінована – 250 мл;
• Морква – 500 г;
• Перець солодкий (болгарський) – 500 г;
• Цукор – 150 г;
• Сіль – 60 г;
• Оцет яблучний – 250 мл.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Спосіб приготування

Для приготування знадобляться капуста, морква, цибуля, солодкий перей, яблучний оцет 9%, олія нерафінована, сіль і цукор.

Салат "Осінній" на зиму, скріншот: YouTube
Салат "Осінній" на зиму, скріншот: YouTube

Приготовлені овочі помити та почистити. Капусту нашаткувати. Перець нарізати соломкою. Нарізати цибулю. Натерти моркву на тертці для моркви корейською. Додати цукор, сіль, олію та оцет. Все перемішати.

Салат "Осінній" на зиму, скріншот: YouTube
Салат "Осінній" на зиму, скріншот: YouTube

Після цього можна салат розкласти в банки будь-якої ємності. З дня не закривати, витримати за нормальної температури 15-20 градусів, потім закрити пластмасовими кришками. Вихід 5 літрів. Зберігати у холодильнику.

Нагадаємо, дайте кабачки спокій: найсмачніша ікра з гарбуза, після якої ви не захочете більше ніякої.

Раніше повідомлялося, шоколадний пиріг з грушами: нескладний рецепт для справжніх ласунів.

Також, заправка, яка підійде всім овочевим салатам, а подруги попросять рецепт: вся суть в яйцях.