Є один чудовий спосіб приготування пісного червоного борщу з буряком, солодким перцем та зеленню. Найкращий "десерт" для веганів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяБорщ виходить дуже ароматний, і з яскравим смаком. Також великий плюс цього рецепта в тому, що борщ без м'яса дуже швидко готується.
Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться цікавими способами приготування у соціальних мережах.

Що нам потрібно із продуктів
Буряк – 1 шт.
Перець солодкий – 1 шт.
Морква – 1-2 шт.
Картопля – 2-3 шт.
Цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
Капуста білокачанна - 1/3 качана
Томатна паста – 1-2 ст. ложка
Олія - 3-4 ст. ложки
Лавровий лист – 1-2 шт.
Сіль за смаком
Перець – за смаком
Зелень - 1 пучок
Вода - 3 л
Спосіб приготування
Поставити на вогонь каструлю із водою. Довести до кипіння. Тим часом очистити, помити та нарізати соломкою буряки.

Очистити і помити цибулю та моркву. Половину моркви нарізати тонкою соломкою. Цибулю нарізати кубиками. Другу частину моркви натерти на великій тертці. Очистити, помити та нарізати шматочками картоплю.
У киплячу воду опустити буряки. Довести до кипіння. Варити 10 хв. Потім додати моркву соломкою, половину цибулі та картопля. Варити 10-15 хвилин.

Тим часом нарізати соломкою капусту. Помити, розрізати на частини солодкий перець. Очистити від насіння. Нарізати соломкою. Помити та дрібно нарізати зелень.

Розігріти сковороду, налити олію. У гарячу олію викласти другу частину цибулі та моркви. Гасити на середньому вогні 3-4 хвилини, періодично помішуючи. Додати томат. Перемішати. Гасити 2-3 хвилини на невеликому вогні.
Викласти в каструлю засмажку, капусту та солодкий перець. Посолити, поперчити. Додати лавровий лист. Варити червоний борщ без м'яса 10 хвилин|мінути| на невеликому вогні під кришкою. Додати зелень. Варити одну хвилину. Зняти з вогню. Дати настоятися борщу 20 хвилин. Червоний борщ без м'яса готовий.
Нагадаємо, сирне печиво "Гусині лапки" поверне вас у дитинство - простий рецепт домашньої випічки.
Раніше повідомлялося, незвичайний рецепт тертого пирога з калиною: обов'язково приготуйте цієї осені під чашку чаю.
Також, побалуйте себе смачним сніданком у вихідний: як приготувати солодкі грінки з яблуками.