Варенички картоплею є улюбленою стравою у багатьох. А тих, хто вважає, що краще з'їсть скапустою, ми зараз переконаємо.

Адже ми знайшли для вас ідеальний рецепт бабиних вареників, до якого додали трішки смачного модернізму. Тепер будуть задоволені дорослі та діти.

Інгредієнти:

  • Бекон – 200 гр.
  • Картопля – 1 кг.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Сметана - 100 гр.
  • Вершкове масло – 30 гр.
  • Мука - 600 гр.
  • Яйце - 1 шт.
  • Кефір - 100 мл.

Вареники, фото: Знай.uа
Вареники, фото: Знай.uа

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще
  1. Змішуємо яйце, сіль, кефір, воду потім поступово додаємо борошно. Вимішуємо до однорідної маси.
  2. Накриваємо тісто плівкою та відкладаємо на 20 хвилин у тепло.
  3. Бекон і цибуля дрібно нарізаємо та обсмажуємо до золотистого кольору.
  4. Заздалегідь відварюємо картоплю. Перетираємо у пюре.
  5. Відправляємо бекон та цибулю до пюре, остуджуємо в холодильнику. Далі розгортаємо тісто, вирізаємо з нього кружечки склянкою, потім кладемо в центр начинку і скріплюємо краї.
    Варимо до готовності у киплячій воді із сіллю. Зазвичай, це займає 5 хвилин після закипання.
  6. Подаємо зі сметаною та вершковим маслом, зверху можна посипати зеленню.

Приємного апетиту і нехай ваші сніданки, обіди та вечері будуть неймовірними, під мирним небом.

Вареники з картоплею, фото: Знай.ua
Вареники з картоплею, фото: Знай.ua

Нагадаємо про морквяний торт без випічки , цукру та яєць: рецепт для тих, хто хоче побалувати себе на дієті.

Раніше ми повідомляли про варення відразу з шести фруктів: такого точно не їли ваші знайомі і ви зможете здивувати всіх рецептом.

Також не зайвим буде знання того, що занадто м'яка або гірка квашена капуста: 5 помилок, яких припускаються багато хто.