На сторінці в соцмережі Instagram відомого ресторатора, судді кулінарного шоу «Мастершеф» Ектора Хіменеса-Браво з'явився новий запис. Він поділився тим, як правильно готувати курку кордон блю.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗа словами відомого українсько-канадського кулінара, нічого склалного в цьому рецепті немає, а результат перевершує всі очікування.
"Курка кордон блю. Це легендарна страва, а ще й така смачна, що можна просто знепритомніти", - стверджує зірка «Мастершефа» на своїй сторінці.
Він також додав перелік необхідних інгредієнтів та опис процесу приготування страви.
Інгредієнти:
- Куряче філе — дві штуки,
- Сухий часник,
- Суха цибуля,
- Сіль,
- Перець,
- Шинка слайсами — 150 грамів,
- Сир слайсами — 150 грамів,
Для панірування:
- Борошно
- Яйця
- Панірувальні сухарі
Для соусу:
- Борошно — 50 гр
- Масло вершкове — 50 гр
- Часник — 2 зубчики
- Молоко – 500 мл
- Діжонська гірчиця – 50 гр
- Перець чорний, сіль
- Пармезан — 70 гр
Як готувати:
Приготувати кляр з борошна, яєць і приправ. Курку нарізати слайсами, відбити, загорнути в рулети із шинкою та сиром. Загорнути в харчову плівку і відправити до морозильника на 30 хвилин.
Вийняти з холодильника, вмочити в кляр і в панірувальні сухарі, обсмажити у фритюрі.
"А тепер готуємо соус: беремо сотейник, розтоплюємо там масло, далі смажимо дрібно порізаний часник, але не довго. Додаємо борошно, смажимо його у маслі, до легкого золотого кольору. Потім робимо менший вогонь і вводимо молоко. Гарненько перемішуйте вінчиком, щоб не було грудок, поки не загустіє. Сіль, перець, пармезан — перемішуємо і готово", - розповів Ектор.
Нагадаємо, рецепт овочевого асорті з горілкою: хрустка і соковита закуска з незвичайним розсолом. Така цікава закуска сподобається любителям солоненького і "пального", яке як раз таки і забезпечує приємний хрускіт овочам.
Як повідомляв Знай.uа, морквяний пиріг за простим рецептом - коли хочеться вітамінів і солодкого