Наші бабусі розумілися в рецептах і завжди готували відмінну їжу, яка по сьогоднішній день користується великою популярністю, а також викликає найтепліші спогади про дитинство. Одним з головних страв були соковиті і смачні котлетки, які робилися строго за рецептом і з дотриманням всіх етапів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯк приготувати котлетки за бабусиним рецептом розповіли в "
Інгредієнти:
- Фарш свинячо-яловичий - 800 г
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Хліб сірий - 150 г
- Сухарі панірувальні - 100 г
- Сіль - 10 г
- Перець чорний мелений - 6 г
- Вода крижана - 125 г
- Жир
Приготування:
У глибоку миску викладіть фарш, додайте подрібнений хліб. Попередньо замочувати в молоці хліб не потрібно. Лук натріть на самій дрібній тертці. Перекладіть його до фаршу, всипте сіль і перець.
Підливаючи потроху крижану воду, почніть замішувати фарш. Важливий нюанс: фарш потрібно добре відбити об миску, потім накрити харчовою плівкою і залишити на півгодини постояти.
Починайте мокрими руками формувати котлети, обвалюючи кожну котлетку в панірувальних сухарях.
Злегка обсмажте котлети на смальці з обох сторін. Потім візьміть глибоку каструльку, викладіть в неї котлети, додайте трохи води, лавровий лист, запашний перець, зубчик часнику, і відправте котлети тушкуватися в пічку на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
Нагадаємо, молоко, какао і вершки: як за 10 хвилин зварити зігріваючу кухоль рідкого шоколаду
Як повідомляв Знай.uа, кулінар "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився рецептом молочного десерту: смак здивує кожного
Також портал Знай.uа писав, плавлений сирок, але з шоколадом: ідеальний рецепт для дитини на сніданок