Багато хто пам'ятає з дитинства молочні коржики - їх пекли вдома, а іноді подавали і в шкільних їдальнях. Той запах і смак незмінно викликає в пам'яті приємні спогади.

Як приготувати молочні коржики, не гірше, ніж у мами, розповіли в співтоваристві «прості рецепти» в телеграмі.

Що знадобиться:

  • 400 грамів борошна,
  • 200 грамів цукру,
  • 100 грамів масла,
  • одне яйце,
  • 80 мілілітрів молока,
  • 10 грамів розпушувача,
  • 2 грами ваніліну.

Фото: https://zira.uz/
Фото: https://zira.uz/

Як готувати:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
  • Масло дістати з холодильника і дати йому полежати, щоб нагрілося до кімнатної температури.
  • М'яке масло збити з цукром до пишної маси.
  • Додати туди яйце, молоко і розпушувач.
  • В отриману суміш додати борошно і замісити м'яке тісто.
  • Розкачати тісто в пласт товщиною в 6-7 міліметрів і формочкою для кексів видавити коржики.
  • Перекласти заготовки на деко і випікати при температурі в 180 градусів протягом 15 хвилин.

Фото: https://zira.uz/
Фото: https://zira.uz/

Готові коржики посипати цукровою пудрою, подавати зі склянкою теплого молока.

Діти будуть в захваті!

Як повідомляв " Знай.ua", найлегший рецепт "української" настоянки - Вишенька додає делікатності і посмішки на обличчях. Такий вид алкогольного напою, як" настоянка", виготовляється шляхом настоювання спирту на різних плодах і прянощах.

Також " Знай.ua " писав, що Володимир Ярославський поза " МастерШеф. Битва сезонів " поділився рецептом вареників з вишнею: ого, як смачно.

Раніше повідомляли, рецепт смачних тістечок з вівсянки: можна навіть тим, хто стежить за своєю фігурою.